Hur man fixar Duct arbete Under ett hus

Kanalen arbete måste vara rena och läckagefritt för rätt operation. Isolerad kanal arbete håller sval luft sval och den varma luften varm inuti kanalen arbetet. Målet är att hålla luften i kanalen arbetet isolerat från utomhusluften och förorening-fri från källan till utgång ventilerna. Detta förbättrar effektiviteten i värme- och kylsystem och lägger till din komfort. En ordentlig inspektion av det befintliga kanalen arbetet kommer att avgöra hur man gör reparationer.

Instruktioner

Hur man fixar Duct arbete Under ett hus

•Bestäm hur smutsig trumman är genom att titta inuti. Leta upp en rak bit av kanalen som kan nås från båda ändar. Placera ett starkt ljus i kanalen arbetet i ena änden. Gå till den andra änden, och använda en spegel för att titta in till kanalen. Placera spegeln så reflektion avslöjar de kanalen skick i riktning mot ljuset. Använda flera olika platser för ljus och spegel tills du har inspekterat hela kanalsystemet. Mängden damm eller föroreningar avgör om det behöver rengöras eller bytas ut. Du kan hyra entreprenörer att rengöra systemet med hjälp av tryckluft slangar och en kraftfull vakuum att blåsa och dra damm ut.

•Locate läckor i trumman arbete genom känsla för luft som kommer ut från någon riktning runt trummorna. Anslutande lederna är vanligt problemområden. Dra tillbaka isoleringen för att hitta den exakta platsen för läckan. Felaktigt stöds trummorna kan sag och öppna en läcka. Metall kanaler, fiber board och flexibel slang av isolerade kanaler är vanligt förekommande. Vissa system innehåller alla tre typerna.

•Tryck bitar tillbaka tillsammans och använda egen tejpning plåt skruvar för att fästa metall kanal bitar tillsammans. Täcka belägger med metall kanaler måste ha isolering häremot. Täcka hela trumman med isolering och använda tejp för att skydda det på plats.

• Använd skruvar och folie tejp för att hålla fiber board duct bitar tillsammans. Lägg till stöd remmar eller nylon band till stöd för kanalen.

•För flexibel slang av isolerade kanaler, använder nylon band och folie tejp för att hålla ihop bitarna. Sträcka det inre flexibla slangen över metall anslutningen och tejpa fast den ordentligt. Stöd till kanalen på stöd remmar eller nylon band knutna till huset.

•Känn för läckor efter reparationer görs. Kontrollera att trummorna är lufttät med några läckor. Lägg tillräckligt stöd band för att motverka effekterna av allvar. Stöd till kanalen i rak och horisontell linje att undvika framtida hängande eller tryck vid skarvar och anslutningar.

Tips & varningar

  • Lägg plastfolie på marken för en ren plats att fastställa om det inte finns mycket utrymme i din krypgrund. Att hålla dina filter ren förhindrar stora mängder damm ansamlas i din kanal arbete. Bifoga stöd remmar till huset på skyddade platser som golvet reglar eller bjälkar, inte undergolvet själv.
  • Alltid ta säkerhetsföreskrifter och bära rätt säkerhetsutrustning samtidigt driva maskiner eller med hjälp av handverktyg.