Hur man fixar avståndet i Vinyl golv kakel

Vinyl plattor är i allmänhet ett billigt golv alternativ som är enkel att installera och kräver mycket lite underhåll. Skal-och-stick vinyl plattor kan dock börja utveckla klyftorna mellan dem. Det finns flera skäl till varför vinyl plattor kan börja glida från varandra, lämna en ful gap eller avstånd mellan plattorna. Felaktig installation, låg kvalitet lim och ålder är bara tre av de skyldiga som kan lämna ditt vinyl golv ser en röra.

Instruktioner

•Håll hårtork på medelvärme flera inches ovanför vinyl plattor som har skiftat. Tillämpa värme med hårtorken genom att flytta det sakta fram och tillbaka över plattorna i flera sekunder.

•Lift upp försiktigt på en av plattorna som har skiftat i hörnet. Tillämpas mer värme med hårtorken om du träffar motstånd. Dra upp några andra brickor som har skiftat på samma sätt.

•Scrape gamla limmet ut undergolvet med en paint skrapa. Torka måla skrapan med en pappershandduk efter varje pass och fortsätta skrapa undergolvet tills du har tagit bort det gamla limmet. Försiktigt skrapa gamla limmet på baksidan av alla skiftade brickor på samma sätt som på undergolvet.

•Torka undergolvet och baksidan av varje skiftade kakel med en fuktig trasa. Låt undergolvet och kakel torka i 15 minuter. Borste mastix på undergolvet med en pensel sedan ersätta brickor spola mot varandra.

•Använd en brödkavel att sätta press på brickor i en tillbaka och tillbaka rörelse. Täcka brickorna med bakplåtspapper och Ställ in ett tungt föremål på dem i 24 timmar.

Tips & varningar

  • Att lägga till bottenplatta till botten av väggen--där väggen och golvet möts--kommer att hålla brickorna från att flytta.