Hur man färg naturliga kakel

Hårt, naturliga plattor som sten, marmor eller oavslutade keramik kan verka attraktiv i några inställningar, men i andra kommer inte de ser rätt alls. Om din inredning kräver ett färgat kakel, men de befintliga naturliga plattorna är i så bra form som du inte vill slita ut dem, anser att måla dem. Måla kakel är mer komplicerat än andra målarmaterial, eftersom du måste skapa en tråkig yta för att hålla färgen och sedan försegla det i, men det kan fungera med lite tålamod. Kom ihåg att tillämpa flera tunna lager är alltid bättre än tillämpa några tjocka de.

Instruktioner

•Dull på ytan av plattorna med bandslip och medium-grit aluminiumoxid slipning bälte. Försök inte att slipa bort hela ytan, bara få det gratis någon glans. Torka av damm.

•Använd tätning primer plattbeläggning (men inte injekteringsbruk) med en pensel. Pensla det på i tunn, smidig jacka, med penseldrag går allt i en riktning. Låt primern torka i 24 timmar.

•Paint plattor med din önskad färg, med hjälp av en pensel. Pensla det på i en tunn, även lager, med penseldragen allt går i en riktning. Inte måla i fogarna. Försök inte att få full täckning med första strykningen, men hellre behålla den som tunna och platta som möjligt. Låt färgen torka i 12 timmar.

•Upprepa tavlan processen att lägga till tre eller fler kappor, att hålla varje pälsen tunn och smidig och låta varje torr i 12 timmar i mellan. Fortsätt tills du är nöjd med täckningen. Låt den sista lagret för 24 timmar.

•Använd ett tunt skikt av polyuretan golvet glans, med samma konsekventa penseldrag som innan. Inte läppglans i fogarna. Låt polyuretan glans för 12 timmar.

•Använd extra fint sandpapper till sand första strykningen av polyuretan för hand, med korta, mjuka drag, att något tråkig yta. Torka upp dammet.

•Hållare på ett andra lager av polyuretan på samma sätt som först. Låt det torka, hand-sand, och lägga till ett tredje lager. Låt det tredje lagret torka i 24 timmar innan du går på i.