Hur man får vatten fläckar av kudde toppen madrasser

Hur man får vatten fläckar av kudde toppen madrasser

Vattenfläckar på madrasser tenderar att torka med en brun missfärgning, ofta med en mörk ring runt kanten på varje fläck. Ta bort vattenfläckar från en kudde bäddmadrass blir en utmaning på grund av den extra dämpning i kudde toppen övre skikten. Det stötdämpande materialet absorberar fukt som tränger igenom madrassen. Set i fläckar kan vara omöjligt att ta bort. För bästa resultat, ren alla spill av kudde bäddmadrass omedelbart. Vanliga hushållsprodukter hjälper till att ta bort fläckar från din madrass.

Instruktioner

•Mix 1/2 tsk tvättmedel med 1/2 kopp rumstemperatur vatten. Om din tvättmedel är koncentrerad, använda ännu mindre. Använda som lite rengöringsmedel som möjligt, som överskott SÅPLÖDDER är svåra att skölja ur en kudde bäddmadrass.

•DIP en trasa i tvål blandningen, vrid ur den och badda det på vattenfläckar, arbetar från utsidan av varje fläck mot mitten. Detta bidrar till att hålla fläcken sprids. Arbete med så lite fukt som möjligt--en kudde bäddmadrass kan suga upp vatten som en svamp.

•Mix 1 msk vit vinäger med 1 kopp rumstemperatur vatten. Doppa en färsk trasa i vinäger blandningen och vrid ur trasan. Sandskädda på vattenfläckar med ättika lösning, arbetar från utsidan av varje fläck att dess centrum. Lösningen som vinäger hjälper till att skölja bort tvålen och bryta ner fläcken. Upprepa om det behövs.

•Tillåt kudde bäddmadrass till luft torka i minst en timme.

Tips & varningar

  • Använd alltid en bäddmadrass. En bäddmadrass hjälper dig för att skydda din madrass från fläckar och andra skador.
  • Även en liten fläck kan upphäva garantin madrass.
  • Använda borax för desinfektion, om det behövs. Till exempel, av ren urin eller andra kroppsvätskor madrassen med en desinficerande lösning.
  • Om du av misstag använder för mycket vätska när du tar bort vattnet fläckar, blot våtutrymmen med en ren handduk rätt sätt för att suga upp överflödig fukt.
  • Efter borttagning som mycket fukt som möjligt, vik en torr handduk på mitten och placera den över fuktiga området på madrassen. Placera en vikt på handduken, som en plast bin eller en telefonbok i en plastpåse. Vägda handduken hjälper absorbera fukt. Kontrollera platsen i en halvtimme och upprepa proceduren med en torr handduk, om det behövs.
  • Torkning madrassen med ett slag torrare kommer inte få fukt ur de djupare skikten av stoppning, och att man värmer ställer alla återstående fläcken.