Hur man får fukt i hemmet utan en luftfuktare

Värme från ugnar och kall luft från luftkonditionering lämna ett hem utarmat av fukt. Torr luft bidrar till spruckna, torra hud och kan förvärra allergi och sinus sjuka. Luftfuktare införa fukt i luften, men inte alla villaägare vill bekostnad, eller apparaten tar upp plats i sina hem, att välja alternativa sätt att producera och att hålla luftfuktigheten inom ramarna för ett hem.

Instruktioner

•Fyll kastruller med vatten och placera nära värmeutsläpp i hemmet. Placera kastruller så att ingen kommer att snubbla över dem. Om du har en radiator, placera kastruller med vatten bredvid den.

•Öppna dörren till badrummet efter att ha tagit ett bad eller dusch och låt ångan rulla ut. Undvika att slå på ventilation fläkten så att ångan kan flöda genom rummen.

•Fyll dekorativa skålar med vatten rum i hela huset. Lägg till blomblad för en dekorativ touch. Vattnet avdunstar från skålar sättande behövs fukt i luften. Fylla på skålarna som de blir låg på vatten. Tillsätt två eller tre droppar parfym för doft luften om så önskas.

•Boil en stor kastrull med vatten på spisen. Placera inte lock på pannan du vill ånga för att släppa i luften.

•Öppna windows en spricka när regnar. Undvik att låta regn mätta en fönsterbräda, utan om möjligt, öppna så mycket av fönstret som du kan låta fukt från utsidan kommer in i hemmet. Kontrollera windows regelbundet så att regn inte sippra in och skada gardiner eller golv. Öppna dörrar och tillåter fukten att komma in genom skärmen dörrar.