Hur man etikett Sippy koppar & nappar

Sippy koppar och nappar lätt förloras eller blandas upp i dag bryr sig, datum och hushåll med flera barn. Det är en smart idé att märka dem så att du kan förhindra att sprida sjukdom genom att dela bakterier också så se till att du inte slösar bort dina pengar på koppar och nappar som kommer att hamna vilse. Men eftersom både sippy koppar och nappar bli blöt eftersom de är tvättade, är det viktigt att använda rätt etiketter för att undvika peeling och utsmetade bläck.

Instruktioner

•Inköpt några vattentäta etiketter och en permanent spritpenna. Vattentäta etiketter är tuff och maskindisk.

•Skriv på etiketten med permanenta märkpenna. Se till att du skriver på varje etikett med konsekvent storlek och lätt-till-läsa handstil. Placera en etikett över översta framsidan av napp, använda sax för att klippa dem till storlek om det behövs. Placera etiketter på bottnarna, sidor eller locket av sippy koppar.

•Åtkomst din webbläsare och forskning webbplatser online som erbjuder personlig vattentäta etiketter. Många företag gör att du kan beställa och köpa lakan med lätt att använda, färdiga etiketter som har din egen text och färgval. En annan fördel att få anpassade etiketter är att de kan göras att passa små föremål som nappar.