Hur man etikett plantskola & landskapet växter

Märkning växter är en fin touch till ett trädgård landskap projekt. Växter har trädgårdsodling namn, namn och namn på druvsorter, och de kan vara svårt att komma ihåg. Det finns en mängd växt markörer för försäljning på plantskolor, eller du kan använda din kreativa och konstnärliga sida för att göra dina egna etiketter. Plantskola etiketter har dock olika krav än etiketter för landskapet växter.

Instruktioner

•Välj en plast eller trä etikett som är 4-tum till 6-inches tall för plantskola eller utplanteringsväxter. Plantskola etiketter är tänkt att vara tillfällig och används medan växter är i växthuset eller en säsong i trädgården.

•Välj en dekorativ etikett för landskapsplanering växter eller perenner. Etiketthöjden bör komplettera fabriken i skala och matcha temat för ditt landskap. Dekorativa etiketter senaste från säsong till säsong. De är generellt dyrare än plantskola etiketter.

•Skriv på en plantskola etikett typ av utsäde, datum fröet planterades, antalet växande dagar och där fröet köptes. Använda en permanent bläck markör med en tunn spets.

•Skriv på en dekorativ landskapsplanering etikett släkte, art och sort namnet på växten. För trä, plast eller metall etiketter, använda med en markör. Koppar etiketter Använd en plantskola penna, som ser ut som en penna utan bly i det. Pennan kommer antingen med koppar etiketterna eller kommer fyllas bredvid dem.

•Installera etiketterna genom att trycka dem i marken eller växande medium, bredvid växten med orden som vetter ut. Dekorativa etiketter, beroende på vilken stil, kanske behöver en kran med en hammare för att driva dem i svårare jord.

Tips & varningar

  • Du kan också Rita dina egna etiketter eller göra dem på en dator.