Hur man enkelt gräva ett hål Post

Hur man enkelt gräva ett hål Post

Gräva post hål är en nödvändighet för alla typer av stängsel projekt, som huvudsakligen tjänster som stöd staketet sig själv kräver ett hål att grävas, före sätts. Medan kommersiella tillämpningar kräver användning av en traktor och en effekt skruv fäst på traktorn, för den genomsnittliga homeowner arbetar på små projekt i trädgården, är några enkla handverktyg allt som krävs för att gräva någon typ av post hål.

Instruktioner

•Sink huvudet av runda skyffeln i smutsen i området gräver du post hålet.

Använda skyffeln för att skapa dispositionen av hålet, oftast tre eller fyra inches i diameter större än den faktiska storleken på inlägget, så att du har utrymme att packa smuts i tight runt inlägget efter det har angetts. Arbeta dig ner i hålet med en spade, sätta smuts på sidan Spara för senare. När vinkeln är sådan att du kan inte längre ta bort smutsen med spaden, växla till inlägget hål grävare.

•Tryck handtagen på inlägget hål digger tillsammans så att spader på den motsatta änden av verktyget är särade.

Ta ett dopp i spader i hålet så djupt som du kan köra dem i smutsen. Applicera tryck på handtagen, flytta dem från varandra. Detta orsakar spader att ingå avtal, svällning smuts mellan dem. Ta bort inlägget hål grävare från hålet och placera smuts på din pågående högen. Upprepa denna process tills du gått så djupt som du behöver för ditt given inlägg.

•PRY några stora stenar lös med metall bända bar.

Använd den bända bar att bryta isär stora stenar genom att helt enkelt störta det i hålet flera gånger på den felande rock.

•Ställ in inlägget i hålet.

När du har lagt inlägget, använder den bända bar för att packa smuts runt inlägget genom att delvis fylla hålet med gammal smuts och söndersmulad stenar och släppa den bända bar på omgivande smuts som du fylla hålet, packning i det hårt för att hålla inlägget på plats.

Tips & varningar

  • Bära handskar för att skydda händerna samtidigt gräva hålet.