Hur man enkelt effektivisera din gamla toalett mer vatten

Toaletter använder upp till 30 procent av hushållsvatten och toaletter tillverkade innan 1992 använder upp till 3.5 gallons per flush, enligt USA Environmental Protection Agency. För att hålla äldre toaletter skickar överflödigt vatten i avloppet vid varje spolning, fyll del av tanken att minska vatten. Den här metoden gör enkelt din gamla toalett mer vatten effektiv med nej skada till din toalett och det är helt osynlig. På några minuter minska din vattenräkning och göra din del för att spara vatten i ditt hem.

Instruktioner

•Ta bort locket på toaletten tanken, vattenbehållaren på baksidan av toaletten ovanför sätet. Infoga en 1-gallon kannan i ena änden av tanken att se till att det kommer att passa. Vissa tankar är mindre än andra. Prova en stor burk om kannan är för stor för din toalett tank.

•Fyll tillbringare eller jar halvfullt av små stenar eller sand. Fyll behållaren resten av vägen med vatten. Sätta på locket på behållaren. Den extra vikten från sand eller stenar håller behållaren sitter säkert i tanken som vattnet rinner in och ut så att det inte kommer att gå och störa spola mekanismen.

•Placera kannan eller burk i Tom utgången av toaletten tanken så det är ur vägen för spolning mekanismen. Spola toaletten för att säkerställa att det finns tillräckligt vattenflödet till ta bort avfall. Om toaletten gurglar eller inte spola väl, prova en mindre burk.

Tips & varningar

  • Toaletten läcker konto för ett stort slöseri med vatten. Kontrollera din toalett regelbundet för läckor och åtgärda läckor utan dröjsmål, EPA rekommenderar. Behållaren minskar mängden vatten som används för varje spolning eftersom det tar upp plats i vattentanken, orsakar toaletten för att använda mindre vatten. Om en 1-gallon kanna passar, spara du 1 gallon vatten per spolning. Om du har barn, erbjuder detta projekt en möjlighet att engagera dem i spara resurser.
  • Metall burk lock kan rosta och lämnar en restprodukt inuti toaletten tanken. Använd inte tegel i toaletten tanken, som tegel kan falla sönder, vilket resulterar i skräp i toaletten tanken och rörledning. Undvika att använda stora mängder av toalettpapper och spolning något annat än toalettpapper och avfall. Hygienprodukter, pappershanddukar och annat skräp kan öka risken för en igensatt toalett när du använder mindre vatten per spolning.