Hur man dränera en i-mark Pool

Hur man dränera en i-mark Pool

Tömma en i-mark pool är farligt och bör inte göras om inte absolut nödvändigt, vilket betyder oftast att det görs eftersom poolen kommer återuppstått eller repareras. I själva verket för många pooler är det omöjligt att helt tömma dem just därför. De flesta experter rekommenderar frågar en pool tjänst att komma ut och göra det åt dig. Detta beror på att när poolen är tömd, om det finns vatten undertill (från regn brukar) poolen faktiskt kan HIVA ur marken. Regna bevattnar fångade under skalet skapar något som kallas en hydrostatisk kraft, som är stark nog att lyfta poolen rätt upp. Fortfarande, du kan göra det själv om du är mycket försiktig.

Instruktioner

•Först, check för en hydrostatisk ventil, som ligger i den viktigaste golvbrunnen. Öppna den om sådan finns. Om det finns en plugg där istället, ta bort den. Därigenom kan spara din pool om det börjar göra några hydrostatisk flytande.

•Sätt slangen till sumpen pump och sänka pumpen i vattnet vid den djupaste delen av bassängen. Se till att den andra änden av slangen avrinning till en säker plats, till exempel ditt hem avlopp avlopp. Detta är oftast en liten svart, capped pipe i din gårdsplanen.

•Vrid på pumpen och börja att tömma poolen. Kontrollera regelbundet att vattnet inte är överfyllda av slangen på gatan eller grannens gård. Försök att inte överstiga 12 gallon per minut, som de flesta rör avlopp dränering inte kan hantera mer än så.

•Stop pumpa så snart du kan. Det är bäst att lämna så mycket vatten som möjligt i poolen för att förhindra både hydrostatisk flytande och sprickbildning. Vissa pooler, särskilt glasfiber, kan inte hantera det yttre trycket bra när de inte är full med vatten.

•Fyll poolen igen så snart som möjligt. Om du låter det sitta Tom alldeles för länge, kommer du förmodligen förstöra det och det omgivande området också, speciellt om det är betong eller granit.

Tips & varningar

  • Om du planerar att avrinning poolvattnet till en storm galler, kontrollera med din stad regler först.