Hur man dödar spindel kvalster & vita flugor på utomhus växter

Utomhus och inomhus anläggningar har en tendens att utveckla vita flugor och spinn. Om den lämnas obehandlad, kommer antingen pest skada växten och eventuellt döda den. Vita flugor är små flugor med vita vingar, och spindel kvalster är svårt att se med blotta ögat. De föder upp snabbt och lever på undersidan av bladen. Vanligtvis, olika skadedjur kräver olika bekämpningsmedel, men det finns en lösning för alla skadedjur, dock.

Instruktioner

•Bestäm om dina växter är angripen av spindel kvalster eller vita flugor. Spindel kvalster är små buggar. Skador på Bladen i form av fläckar eller försilvrar kommer att märkas innan de faktiska buggen kommer. Sätta ett vitt pappersark under bladen och på bladen. Spinn kommer att falla på vitboken, där du kan se dem. Vita flugor är mycket små också och lever under växtens blad. Skaka plantan, och ett moln av små flugor kommer att flyga i luften.

•Mix 4 pint vatten med 2 1/2 tsk flytande diskmedel i pumpen spruta. Stäng locket och skaka väl. Pump pump sprutan tills det är för svårt att pumpa längre. Pump sprutan är nu laddad och sprutar lätt när munstycke avtryckaren trycks.

•Spray alla växter med tvättmedel spray, inklusive under bladen och stjälken av anläggningen. När pumpen spruta börjar sluta fungera, måste du fylla den. Stopp, påfyllning och pumpen igen är på sprutan tills den laddad.

•Smear vaselin på en gul tallrik, och ligger nära växter som är angripen av vita flugor. Flugorna kommer att lockas till gula skylten och flyga på plattan istället för växten, förbi dina växter och blir fast i vaselin.