Hur man dödar sniglar med öl

Hur man dödar sniglar med öl

Sniglar attraheras av lukten av jäst, så att en öl fälla är ett enkelt sätt att bli av med sniglar i din trädgård. Fällan fungerar genom att rita sniglar till doften av öl. Sniglar sedan falla i öl och drunkna, hindrar dem från att äta vegetationen i din trädgård. Några grundläggande förnödenheter är alla måste du skapa en användbar trädgård snigel fälla.

Instruktioner

•Hitta en behållare ca 1 till 2 fot djup med en diameter av ca 5 inches. Detta kommer att fungera som öl fälla behållare för sniglar.

•Dig ett hål i marken som har måtten på din behållare. Gör hålet något större än containern så att du enkelt kan passa den inuti.

•Sätt behållaren inuti hålet i marken och fylla luckorna mellan marken och behållare med jord så att behållaren är robust inställd på plats. Se till att kanten av behållaren är i nivå med marken så att sniglarna kan lätt komma åt den.

•Pour öl in i behållaren. Doften av öl kommer att locka sniglarna och de kommer att falla i fällan och drunkna. För extra effekt, kan du också välja att lägga till en liten mängd honung öl blandningen som sniglar är mycket intresserade av lukten av jäst och honung. Annars kan du använda en honung smaksatt öl.