Hur man dödar pappa Longleg spindlar

Pappa longlegs spindlar, tillhör familjen Phlocidae, är en vanlig typ av inomhus hushåll arachnid. De är sanna spindlar, till skillnad från den harvestman spindeln, som ges ibland namnet pappa longlegs. De kännetecknas av en relativt liten kropp med ben som är fem eller sex gånger längden på deras kroppar. Du kan döda dem individuellt med en pappershandduk varje gång du ser en, som de inte är giftiga för människor, eller du kan använda en mer noggrann metod för att befria er från pappa långa ben spindlar.

Instruktioner

•Inköpt en insekticid för hushållsbruk. Flytta möbler från hemsök områdena innan insektsmedel. Även om de flesta hem insekticider inte släpp lukter eller fläcken möbler, det är bättre att vara säker än ledsen.

•Following instruktionerna på flaskan samtidigt som insektsmedel till angripna områden. Detta innebär vanligtvis upplösning insektsmedel i vatten och tillämpa den med en hand spruta. Dock Följ tillverkarens instruktioner noga. Ägna särskild uppmärksamhet åt områden bakom socklar och i hörnen, sprickor och skrevor. Ett enkelt ytan program räcker oftast inte för att befria ditt hus av pappa longlegs.

•När insektsmedel har torkat, byta ut möblerna.

•Placera klibbiga spindel fällor under möbler, i hörn, längs väggarna och i garderober.

•Reapply insektsmedel som behövs och ersätta fällor när de blir gamla. Frekvenserna för omkoppling och ersättning bör vara på produktens förpackning.

•Undvika framtida angrepp genom att ta bort skräp från runt huset genom konsekvent att spider sadelgjord och ägg säckar du hitta och eliminera hushåll insekter att spindlar äter för att överleva. I stället för att behandla hela huset, kan du rikta områden med aerosol insektsmedel.