Hur man dödar ogräs mellan sprickor i Interlock

Ogräs växer mellan sprickor i samverkande marksten eller tegel kan förringa utseendemässigt av gångväg, uppfart eller uteplats. Ogräset inte bara distrahera från utseende, men de växande rötterna kan orsaka rörelse i marksten. Döda ogräset och underhålla en ren förreglande asfaltläggare yta kan åstadkommas med kemikalier eller andra metoder beroende på ägarens önskemål.

Instruktioner

•Kapa ogräset på ytan med hjälp av en trädgård hacka. Detta är en tillfällig lösning eftersom anläggningen kommer att återföds ständigt av befintliga rötter. Kraftig sotning av marksten kan minska ogräs tillväxten. Mekaniska ogräs avlägsnande som detta kräver vaksamhet och repetitiva insatser för att vara effektiv.

•Spray ogräset med brett spektrum weed döda herbicid. Glysophate herbicider är effektiva på alla växter. Begränsa denna typ av spray till områden där kemikalierna inte tvätta i trädgårdar eller gräsmattor. Detta kommer att döda ogräset, men de döda växterna kvar i sprickorna. Tillåta bekämpningsmedlet fungera tills plantorna är döda, sedan använda en hacka till flytta växterna.

•Pour kokande vatten på växterna. En tekanna fungerar bra för att värma vattnet och ger ett pip för lätt hälla. Kokande vatten dödar växterna utan användning av kemikalier. Använda en hacka till flytta växterna. Kokande vatten kan också döda frön som finns i sprickor i blocken, arbetar som ett system för pre framväxande ogräs. Det kan också användas för att styra myror och andra insekter i sprickorna.