Hur man dödar ogräs med en blåslampa

Hur man dödar ogräs med en blåslampa

Ogräs är en del av gräsmattan vård att varje husägare erfarenheter. Även om ogräs kontrolleras på en gräsmatta eller landskap som kan de fortfarande vara en olägenhet i gångvägar, stigar, uppfarter och andra hårda ytor med sprickor där smuts ackumuleras. Villaägare att kontrollera ogräs växer i hårda ytor har en annan lösning än användningen av potentiellt skadliga kemikalier.

Instruktioner

•Ta bort säkerheten täcker från en 1-pound propan tank. Använd en tank med bränslekapacitet för minst 14 ounces.

•Håll ogräs facklan så skruven på munstycket är tillgänglig. Hålla propan tank i andra handen. Rada upp trådar på tanken med trådar på lågan fackla munstycket. Noggrant skruv tanken på facklan så trådarna inte korsar, för att förhindra skador. Dra åt tanken ordentligt på facklan.

•Flytta till uppfarten, uteplats, gångväg eller andra hårda yta med ogräs. Följ tillverkarens anvisningar för att tända fackla, som kommer att omfatta öppna bränslekontroll ventilen och belysning i slutet av blåslampa. Justera lågan riktas för bästa resultat.

• Håll lågan nära ogräset så att värmen från facklan kontakter blad och stjälkar.

•Flytta längs den hård yta, bränna några ogräs växer genom sprickor eller längs kanten. Direkt spetsen på lågan så att värmen kontakter ogräset utan att orsaka skador på en hård yta, kring växter eller liggande material.