Hur man dödar ogräs i gräset med huskurer

Hur man dödar ogräs i gräset med huskurer

Att uppnå och bibehålla en hälsosam, kräver grönskande gräsmatta runt ett hem i vissa fall investeringar av en betydande mängd tid, energi och pengar. Det tar bara några ovälkomna ogräs att förstöra utseendet på en gård. Olika kommersiellt producerade herbicider är tillgängliga för användning när du försöker kontrollera ogräs. För de som söker en mer naturlig metod för att sålla kontroll, men finns som använder vanliga ingredienser som finns i många kök alternativ.

Instruktioner

•Pour vit vinäger eller apple cider ättika i en spray flaska eller trädgård spruta. Tillämpa vinäger på blad och stjälkar av ogräs för pull fukt från ogräs, vilket får dem att stress och dö. Direkt vinäger spray på ogräs bara. Det är inte selektiv och därför kommer att döda andra vegetation.

•Använd en nypa salt runt basen av oönskade ogräs. Övervaka ogräset som saltet drar fukt från dem, vilket får dem att dö. Tillämpas mer salt om det behövs. Använd försiktighet saltning ett ogräs. Salt kan läcka ut i marken och sterilisera den för upp till flera månader.

•Använd en tvållösning gjorda av flytande diskmedel och varmt vatten direkt till ogräs. Spraya ogräset liberally så att tvållösning kan bryta ner den skyddande vaxliknande yta på varje blad. Följ programmet tvål med vinäger för bästa resultat.

•Mix 1 gallon av vita cider eller apple cider ättika, 1 kopp Vagga salt och 1 msk flytande diskmedel till behållaren. Häll blandningen i en sprayflaska eller en trädgård spruta. Kan behållaren att sitta tills bergsalt är upplöst.

•Spray blandningen direkt på ogräset. Applicera blandningen sparsamt och endast till ogräs som det är möjligt att sterilisera jord i närområdet om för mycket tillämpas.