Hur man dödar myllrande termiter

Bevingade termiter swarm endast under vissa tider på året, när de föder. Det är ibland svårt att skilja mellan en myllrande myra och en termit: en myllrande myra har tre kroppsdelar och en böjd antenner, samt fyra vingar; en myllrande termit har en kroppsdel, en antenner som är raka och fyra vingar. Se dem utomhus betyder inte att du har ett problem, men om de är inne, kan det vara bäst att få ditt hem inspekteras av en skadedjursbekämpning företag. De har olika metoder för att döda insekter.

Instruktioner

•Låt några bevis på att svärma termiter ensam om du hittar dem inomhus. Inte rensa upp. Ring din skadedjursbekämpning företag så att de kan ta en titt på bevisen. De kommer att kunna säga vilken typ av termit det är, där det ligger och vilken typ av kolonin. Alla dessa saker är nödvändiga för att veta när du räkna ut hur man hanterar myllrande termiter.

•Fumigate struktur, som har varit det enda säkra sättet att bli av svärma termiter i över 40 år. När en skadedjursbekämpning företag fumigates ditt hus, satte de ett tält över den och pumpen i en gas sulfurylfluorid att döda termiter. Alla växter, djur och alla andra levande varelser måste tas bort från huset innan gasning börjar. Eftersom sulfurylfluorid är en gas, finns det ingen anledning att rengöra ytorna av inre när huset upptas igen.

•Använd värme från en hög uteffekt Propan vattenvärmaren. Det område som är angripna av termiter är oftast täckt med lakan av vinyl innan värmen används. Objekt som påverkas av de höga temperaturerna som tas bort från området som ska behandlas. Efter en dödlig dos av värme har uppnåtts, det behandlade området kyls sedan och kan upptas omedelbart.

•Inject insektsmedel i trä genom små borrade hål. Denna typ av behandling har funnits sedan 1920-talet. Insektsmedel når kolonin genom hålen; Det är den enklaste formen av termit behandling. Insektsmedel som injiceras i trä förblir aktiv att döda någon ytterligare termit kolonier som kan försöka angripa området.

•Electrocute termiter med en sond. En handhållen "gun" avger en hög spänning och låg ström som den skickas över det angripna området. Detta elektrifierar de myllrande termiter som finns i ett visst område.

•Byt ut virket som är varit angripna av myllrande termiter. Denna metod för att befria dig av termiter är användbart om området angrepp kan hittas enkelt och veden lätt bort. När du byter det angripna träet, se till att ta bort alla områden runt det som ser ut som om termiter har flyttat in.

Tips & varningar

  • Ring en skadedjursbekämpning företag om du är osäker på om du har myror eller termiter.