Hur man dödar mögel i färdiga trä

Om det finns en riklig mängd fukt och syre i luften, kan mögel visas praktiskt taget överallt och på alla typer av yta, inklusive trä. Detta kan vara på träprodukter från rangerbangård i ditt hem till tabellen mycket du äter på. Mögel kan försämras trä, försvaga dess struktur och hjälpa inducera andra skador, inte till nämna minskar värdet av trä produkten. Överallt där mögel växer, är det en bra idé att ta bort mögel från din färdiga trä så snabbt som möjligt.

Instruktioner

•Sand längs den färdiga ådring att mjuka upp formen på trä. Det är viktigt att inte sätta för mycket press medan slipning, annars du kommer att gräva i trä, avsevärt skada den.

•Mix en del blekmedel med en del vatten och doppa en trasa i smeten. Gnugga några återstående områden som mögel kan fortfarande ses på. Gnugga inte hela styrelsen eftersom blekmedel kan fläcken och ändra färg på trä.

•Removing återstående mögel med en fine-slippapper. Återstående mögel bör komma rätt bort.

•Wash området fritt från eventuella mögel och trä partiklar genom att köra en ren fuktig trasa över området.

•Restain överklagandenämnden eller planka du bara slipas ned med en fläck på trä färg. Eftersom du slipas ned mögel, förlorat trä troligen en del av sin färg, så detta är en viktig process om du vill ha färdiga trä tillbaka till sitt ursprungliga tillstånd.