Hur man dödar loppor & vägglöss med pulver

Vägglöss och loppor kan vara stora olägenheter i ditt hem. Vägglöss bor i fibrer av madrasser och andra möbler och de vanligtvis kommer ut på natten för att livnära sig på blod. Loppor är parasiter som också livnära sig på blod och vanligtvis fästa sig på djur att föda. Om du har ett problem med loppan och vägglöss på sängen, du måste första check husdjur för tecken på loppor och tvätta dem med flea schampo. Alla vägglus och loppa mördare som i pulverform används på samma sätt när tillämpas, men fortfarande läsa och följa anvisningarna på produkten.

Instruktioner

•Treat någon av dina husdjur för loppor omedelbart och tvätta alla sängkläder på din madrass. Sätt inte täcker tillbaka på sängen tills du helt har behandlat din madrass för loppan och vägglöss.

•Inköpt pulver som dödar både vägglöss och loppor; Du kan ha problem med att behandla problemet om du får olika pulver för varje problem. Bäst fungerar på madrasser och mattor.

•Använd pulvret till områden där vägglöss och loppor är närvarande. Strö pulvret jämnt runt hela området för att döda alla buggar som försöker fly.

•Håll området utan någon kontakt från husdjur eller barn. Pulvret ska döda vägglöss och loppor inom 45 minuter, men låta den arbeta i minst en timme.

•Vacuum upp pulvret. Se till att allt pulver plockas upp av vakuum. Vakuum särskilt bra om du har använt pulvret till din madrass eftersom du inte vill att någon av pulvret att komma i kontakt med huden.

•Reapply pulvret igen per vecka i fyra till sex veckor för att du stoppa angrepp av loppor och vägglöss. Fortsätta dammsuga upp pulvret varje gång en timme efter applicering.