Hur man dödar Ghost myror

När myrorna kommer marscherar i, tryter ditt tålamod. Dessa små varelser kan skapa stor förödelse från röda myror till snickare myror. Ghost myran är bland de mest komplicerade arter av myran att bli av med. Eftersom flera drottningar för att sprida ut i flera kolonier, är det svårt att utrota linjalen som producerar sina tusentals arbetare--ghost myran. Ghost myror kan kontrolleras med ett "ant bete", men denna process kan ta veckor och kommer att resultera i en kostsam, kortfristiga lösning till en fråga som måste omedelbart ingripande. Hemgjord rättsmedel används ofta för att kontrollera Ghost ant infestationer och kan skapas med hjälp av vanliga hushållsartiklar.

Instruktioner

Förintelse promenader uppenbarelse

•Locate alla områden inomhus och utomhus som är angripen av ghost myror. Anteckna alla hemsök områdena på ett anteckningsblock. Detta kommer att fungera som en påminnelse till alla ställen som kräver hemlagad ant bete.

•Measure en kopp vinäger och två koppar vatten. Häll vatten och vinäger i sprayflaska och skaka i ca fyra minuter. Spraya alla bänkskivor, spis, bord och diskbänk med blandningen.

•Torka ner alla ytor (se steg ett) med två till tre pappershanddukar per yta. Ghost myror lockas till doften av godis och proteiner; Med flera pappershanddukar per yta eliminerar fördelningen av matrester från ytan till ytan, som kan locka fler ghost myror.

•Customize din egen ant bete. Mäta två koppar socker, en kopp vatten och tre matskedar av borax. Häll alla ingredienser i grytan, och placera på spisen på en inställning för hög värme.

•Tillåt blandningen till en koka, rör om var fyra minuter. När blandningen har kom koka upp, minska värmen och låt ant bete sjuda i två minuter. Ge 10 minuter för ant bete svalna.

•Spoon blandningen inom fem olika plastbehållare. En matsked ant bete per plastbehållare är gott att locka myrorna.

•Placera fem behållare som innehåller hemlagad ant bete runt områden sett hemsök med ghost myror. Lämna de plastbehållare oavslutade, myrorna får förbruka betet. När det är konsumeras eller samlades, kommer att ghost myran transportera detta bete till drottningen. När konsumeras, skall drottningen förgås, eliminera ghost ant angrepp.