Hur man dike en betongplatta för termiter

Termiter ange en struktur från många håll. En betongplatta är ett gemensamt mål för invasionen, särskilt av underjordiska termiter. Inne i strukturen använder de sprickor i plattan som startpunkter som rör routning för VVS- och elektriska ledningar conduits. Faktum är att skydda ett hem eller annan egendom från termit invasion genom att behandla invändiga angrepp är bara halva striden. Gräva ett dike runt de yttre områdena av stiftelsen betongplatta hjälper som ett första steg för att förhindra ett angrepp som inte tas upp av invändiga behandlingar.

Instruktioner

•Ta bort alla hinder från hela yttre omkretsen av betongplattan, som krukväxter, vatten slangar, utomhusgrill, leksaker och trädgårdsarbete redskap.

•Tydligt bort alla blad eller andra ytan skräp från området omkring Betong ballastfritt sträcker sig utåt till minst 6 tum. Rake tillbaka någon sten eller sten foundation behandlingar till samma avstånd.

•Använd en trädgårdsslang i blöt omkretsen av betong ballastfritt utåt till minst 4 inches. Spray för ungefärligt 3 till 5 minuter per avsnitt. Detta kommer att göra gräva diket lättare.

•Använd en spade, plocka eller hacka för att gräva ett dike från 4 till 6 inches djupt nästa att betongplattan runt hela omkretsen. Ta bort all smuts till en skottkärra för senare ersättning.

•Dilute termiticide per tillverkarens anvisningar och grävas tillämpas. Byt ut smutsen i diket.

•Tillåt 24 timmar innan du byter hinder bort tidigare, inklusive rock eller sten foundation behandlingar.