Hur man Declutter mitt hus

Hur man Declutter mitt hus

Samtidigt har du förmodligen frågat dig själv, "Hur kan jag declutter mitt hus"? Det verkar som en överväldigande uppgift, men det kan säkert göras. Här är hur jag declutter mitt hus!

Instruktioner

•Den första sak jag göra för att få redo att declutter mitt hus är att få i rätt tänkesätt för det. Det kan vara en stor uppgift att ta på så du behov till förbereda för det!

Bestäm vilket rum du vill ta itu med först. Känns inte som du har till slut hela huset på en dag. Jag kunde inte declutter mitt hus på en dag oavsett hur illa jag ville.

Om du vill ha hjälp, se om en vän eller släkting kommer att hjälpa dig. Om du vill göra det ensam som jag gör (eftersom bara jag vet där jag vill ha saker att gå), som är helt okej också. Ta en dag alla till dig själv och få ner till arbete.

• Börja genom att samla de leveranser som du behöver. När jag declutter mitt hus, jag alltid ta soppåsar för säker, fil mappar för pappersarbete och 3 lådor eller lådor. Märka en "donationer", en "för håller" och en "Garage Sale".

•Gå igenom din dungen och plocka upp en sak och sedan bestämma först om det är skräp eller inte. Om det inte är skräp, måste du bestämma om du vill donera den, hålla den eller lägga den i en loppmarknad. Fortsätta att göra detta för varje objekt du plocka upp. När du plocka upp ett objekt, ställ den inte tillbaka ner. Bara hålla plugga tillsammans med varje objekt tills de är alla organiserade. Detta är mitt mantra när jag declutter mitt hus!

•När du är klar att sätta allt i deras respektive "spot", som rutorna för donationer och loppmarknad i garaget eller lagring garderoben. Få dina donerade objekt ur ditt hus så snart som möjligt för att ge dig mer utrymme.

• Nu gå igenom de "för håller" bin och göra samma sak du gjorde i steg 3. Plocka upp varje objekt en efter en och fastställa en lämplig plats för den. Om det är något inte har du slitna, använt eller sett i över ett år, det är nog säkert att bli av med det.

Tips & varningar

  • Om det inte är omöjligt för mig att declutter mitt hus (jag har 4 barn och 2 barn med alla deras skräp), kan du göra det också!
  • Börja med ett rum. När ett rum är klart fortsätta till nästa rum, etc.