Hur man byter uteplats skärmar

Att ha ett hål i skärmen på en uteplats dörren kan vara en olägenhet. Buggar kan komma in i hemmet och hålet också dörren ser fula. Ersätta den skärmen, dock, är en enkel process och kostar inte så mycket.

Instruktioner

•Ta bort skärmen dörren från banan. Lyft luckan uppåt och tilt bottnen utåt. För vissa skärmen dörrar, kan rullarna behöva tryckas upp att rensa det nedre spåret. Ta en skruvmejsel och lift upp på hjul. Hjulen bör häva lätt eftersom de är förmodligen fjäderbelastade.

•Peel av spline, som är den lilla pärlan av gummi-liknande material som går runt på skärmen där skärmen och ramen möts. Hitta avbrottet i spline och lift med en mattkniv eller annat spetsigt verktyg. Spline bör dra av ganska lätt. Ibland spline kan sparas och återanvändas, men det rekommenderas att bara använda nya spline för den nya skärmen.

•Ta bort gammalt skärm och kasta. Lägg den nya skärmen över ramen och klipp till längden. Rullar av screening kan köpas på de flesta byggvaruhus och kommer i olika bredder. Tillskuret skärmen, lämnar cirka 3 till 4 inches av överskjutande skärmen runt öppningen.

•Taking en skärm roller, försiktigt rulla skärmen i spåret på ramen. Vara försiktig med att riva skärmen.

•Again med hjälp av skärmen roller, återanvända spline. Först rulla en pärla av ränna ner varje kant och när alla fyra sidor har spline, reroll spline för att driva det i spåret mer.

•När spline är på, ta en mattkniv och skär bort överflödig screening från runt kanterna. Noga med att inte att skära i skärmen eller spline.

•Return dörren till spåret genom att infoga den övre kanten i den övre skenan först och sedan luta botten tillbaka in i spåret. Igen, om hjulen behöver höjas för att få in i spåret, Använd en skruvmejsel lyfta hjulen.