Hur man byter ut ett eluttag kärl

Hur man byter ut ett eluttag kärl

Ändra ett eluttag kärl är del av hem rutinunderhåll. Om pluggar passar löst i butiker eller driva flimrar, är det dags att byta ut utlopp. Att lära sig hur för att göra detta själv kan spara tid och pengar över anställa elektriker och processen hjälper dig att få kunskap om hem elektriska reparation. Alla med grundläggande DIY färdigheter och verktyg kan byta ut ett eluttag.

Instruktioner

•Bestäm vilken typ av uttag behöver du; Detta kommer att vara antingen en tre stift uttag eller en två stift utlopp. Se till att ersätta kärlet motsvarar det ursprungliga vägguttaget. Observera att du inte kan ersätta ett två stift kärl med ett tre stift kärl och vice versa.

•Locate ditt hem kretsbrytaren panelen rutan. Inne på panelen finns brytare av den krets som uttaget är på. Till exempel om ändra ett utlopp i köket, stänger av märkt brytarens "Kök." Om panelen skriva inuti en gammal breaker är svåra att dechiffrera eller obefintlig, koppla in en lampa i uttaget du vill klippa makt att, sedan stänga av varje brytare en i taget tills strömmen bryts till utlopp. Var noga med att koppla bort alla andra elektroniska enheter från alla andra butiker i ditt hem innan du stänger av effektbrytare.

•Ta bort lilla skruven som håller utlopp locket på plats med lämplig skruvmejsel. Om du planerar att återanvända befintliga locket, se till att skruven och locket på en säker plats.

•Ta bort två skruvar håller kärlet till rutan utlopp. Dessa är vanligt på motsatta sidor av rutan.

•Carefully dra gamla kärlet ur väggen, att notera att du bara har några inches av tråd att arbeta med. Anteckna där varje tråd är kopplad till kärlet och vilken färg de är--oftast svart, vitt och grönt, men den gröna kan vara vanlig koppar, eller kan det finnas ingen jordning tråd. Du måste bifoga dessa trådar till det nya kärlet i den ordning du ser dem på gammal en.

•Lossa de skruvarna som håller de elektriska ledningarna i med en skruvmejsel och ta bort alla kablar från kärlet.

•Dra av trådarna från de andra och deriktning de var fäst till kärlet.

•Reattach kablarna till motsvarande skruv på nya kärlet. Använd din vass tång till crimp kablarna till varje skruv. Dra åt med en skruvmejsel tills alla sladdar är säkrade på nya kärlet.

•Carefully sätt tillbaka kärlet och elektriska ledningar tillbaka i rutan utlopp. Säkra två monteringsskruvar och återanslut utlopp omslaget till kärlet. Aktivera brytaren att återställa makt till utlopp. Använda en lampa, väckarklocka eller andra små hem apparaten för att testa utlopp.

Tips & varningar

  • Att föra den ursprungliga behållaren med dig till din lokala järnaffär kan hjälpa till att försäkra en perfekt match för ditt befintliga uttag.
  • Tejpa de små skruvarna som håller utlopp omslaget till kärlet på baksidan av omslaget utlopp för förvaring, när du tar bort locket.
  • Som med alla elektriska reparation, alltid vara medveten om risken för elektriska stötar. Om när som helst du är obekväm med varje steg som anges här, sluta och rådfråga en kvalificerad elektriker.