Hur man byter trä runt fönster

Hur man byter trä runt fönster

Lär dig hur man byter den ruttnande trä runt exteriör hem windows.

Instruktioner

Ta bort ruttna eller mjuk ruttnande trä och ersätta med tryckimpregnerat trä

•Locate allt ruttet eller mjuk ruttnande trä runt alla exteriör fönster.

Med hjälp av bända bar, bort försiktigt ruttnade trä bitar, försiktigt så att inte skada fönstret eller resterande trä eller hem exteriör som du vill behålla.

•Measure den ruttna trä bitar och skär utbyte bitar som är exakt samma längd, bredd, höjd och tjocklek.

Se till att ersätta trä är tryckimpregnerat, vilket kommer att minska trä ruttnar problemet i framtiden. Det kan också vara att föredra att måla ersättning bitarna innan installation.

•Nail eller skruv tillbaka ersättning bitarna på plats runt fönstret.

Det kan vara bra att borra en pilot hål för att förhindra nya perfekt uppmätta lappar delas. Om bit av ersättning tryckimpregnerat trä inte har målats, lägga ett lager färg på det efter installationen. Följa upp med ett andra lager färg.

•Om det finns någon liten röta ställen som är för små för att motivera en hel bit av trä ersättning eller som är gjorda av en historisk pjäs som måste vara kvar på grund av regler för bevarande, gräva ut de små murket trä med en skruvmejsel eller små bända bar. Sedan fylla hålet med wood filler. Efter wood filler är torr, måla för att matcha resten av hem exteriören.

Tips & varningar

  • Det finns produkter att döda trä röta eller svamp som kan användas till trä före målning eller tillämpas på ställen som har grävts ut innan de fylls med wood filler. Om du ersätter stora eller långa avsnitt, särskilt på en andra berättelse eller högre, skulle det vara tillrådligt att få hjälp av en annan person.
  • Använd säkerhet öga slitage när det behövs och säkerhetsåtgärder när löpande en såg eller klättra stegar.