Hur man byter Pool kakel med tunn

Hur man byter Pool kakel med tunn

Den ständigt fuktiga miljön i en pool har en skadlig effekt på brickor brukade linje poolens yta. Fukt kan tränga in under kakel, försvagning förbindelsen av murbruk som håller plattorna på plats. Detta kan orsaka brickorna för att lossa eller faller ut helt. Ersätter brickor kan göras effektivt ändå. Du kan återställa brickorna i ett nytt lager av murbruk och ersätta injekteringsbruk mellan de gamla plattorna och en ersättare. Efter några veckors torktid, kan du fylla poolen och simma med förtroende för kvaliteten på fullt reparerade plattbeläggning.

Instruktioner

•Töm poolen helt och låta plattorna bytas yta torka.

•Ta bort plattor ersätts med en bända bar eller rengöra lediga området är kaklade. Använd en sex tum golv skrapa för att rensa det utrymmet där de gamla plattorna vilade i några murbruk rester. Skrapa återstoden bort till ytan, ta bort eventuella rester av injekteringsbruk också. Rensa bort alla murbruk damm och skräp som skapats under borttagningen.

•Mix ett parti av tunna som murbruk i en hink med en borrmaskin med en mixer bar fastsättning. Vänta 10 minuter för den tunna inställd på Aktivera innan du ansöker.

•Använd ett lager av murbruk på ytan av poolen där kakel är att placeras med platta kanten av en v-form murslev.

•Lutning murslev på en 45 graders vinkel och gå över lager av tunna in med v-form kanten för att höja åsar i kakel. Höj åsar till en höjd av en åttondel av en tum så att Åsarna kommer att skapa en konsekvent yta för kakel att greppa jämnt.

•Sätt kakel på den tunna att tillämpa. Tryck på kakel ordentligt, med en liten vridande rörelse för att sprida den tunna som jämnt längs baksidan av kakel. Därefter pekar du på rutan så att dess nivå med omgivande pool kakel med en gummi leds mallet.

•Bandet brickorna i tillfälligt med silvertejp band, så att de inte glider medan mortel anger. Att brickorna för att ange för 48 timmar före injektering.

•Fyll fogarna mellan plattor med injekteringsbruk. Tryck injekteringsbruk i kakelfog med ett injekteringsbruk float trycka injekteringsbruk fullt i utrymmena mellan plattorna. Använd en fuktig svamp att ta bort överflödig injekteringsbruk och jämna ut nivån på fogarna. Låt torka i 15 minuter och gå sedan över plattorna med en luddfri trasa för att ta bort alla injekteringsbruk rester från kakel injekteringsbruk. Låt den tunna set och injekteringsbruk torka i två till tre veckor innan du fyller poolen.