Hur man byter myggnät och sekretess paneler

Hur man byter myggnät och sekretess paneler

Stor händelse tält och andra typer av tält kommer ofta med paneler av myggnät och ogenomskinligt tyg för privatlivet. Vid normal användning, men dessa kan lätt bli skadade, slet, eller de kan komma ut helt och hållet. Du kan normalt köpa ersättare för hela tältet, men detta kan bli dyrt. Om du är redo att göra det själv, prova denna metod. Om du vill ersätta en sekretess-panelen, titta på materialet och försöka matcha den i butiken eller online. Om det är canvas, köpa duk; om det är nylon, köpa nylon.

Instruktioner

•Om någon strimlor av nät eller paneler fortfarande, klipp ut dem försiktigt med sax.

•Measure området åter nettas eller klätt med ett måttband.

•Kapa ut en bit av nät eller paneler något större än den saknade pusselbiten. Om du ersätter PANELNING och du skulle vilja fåll kanter, gör så, att se till att du har lämnat en adekvat sömsmån. Du kan också använda tätningsmedel på kanterna eller lämna dem råa. Nettning kanter kräver ingen hemming eller efterbehandling, men du kan sy tyg tejp på dem för att lägga till styrka och vikt i kanterna. Lämna den övre kanten oavslutade.

•Duct tejp upp i panelen på plats. Använd massor av band för ett säkert grepp. Om du inte vill använda tejp för estetiska eller andra skäl, tillfälligt säkra panelen med blå målartejp. Sy panel på plats och ta bort tejpen.