Hur man byter mattan i möblerade hem

Hur man byter mattan i möblerade hem

Byta matta i alla hem är en stor uppgift, men gör så i möblerade hem lägger ytterligare ett steg. Eftersom möblerade bostäder har möbler, måste du ta bort det allt innan du installerar din matta. Detta tar några extra muskel, så om du har vänner som hjälper, som kommer att göra jobbet enklare. Planera på minst fyra timmar av installationstiden för en genomsnittlig storlek rum, med extra tid att flytta dina möbler.

Instruktioner

•Ta bort alla möbler från den möblerade rum. Placera möbler i rum du inte planerar att renovera.

•Dra upp den befintliga mattan. Rippa den på kanten av din vägg och dra mattan tillbaka. Dra mattan från golvet och skrapa bort resterande material fast i golvet med en metallavstrykare.

•Låt mattan tackel remsor på plats om de är skadade. Ersätta alla skadade remsor med nya tack remsor. Ställ remsorna 3/16 tum från väggen, hammer tack strip naglar genom golvbrädorna med en hammare.

•Pour lim på golvet rätt bredvid tackel remsor. Kavla ut karta och klappa mattan ner i limmet att säkra det på golvet. Se till att mattan är rak och butts upp till kanten av tackel remsorna. Trimma mattan för att passa med en rakkniv. Kavla ut i nästa avsnitt av matta och rada upp med föregående avsnitt. Applicera adhesiv på golvet i sömmarna av mattor. Justera matta sömmarna, klappa båda kanterna i golvet. Upprepa denna process tills hela golvet är täckt av matta material. Tejpa sömmarna av mats med tätningsband.

•Roll mattan på golvet och placera den så en kant linjer upp med en vägg. Placera mattan så att det omfattar de flesta mängden utrymme och du måste göra minst mängd nedskärningar.

•Trimma runt dörrar och väggar så att mattan överlappar väggen hela vägen runt i rummet med en rakhyvel. Om du behöver lägga till en fyllning bit, skär mattan kanten rakt med en kudde tillbaka cutter. Lägg till seam sealer i kanten av sömmen, bit två mattbitar tillsammans. Ställa in söm tejp under sömmen, köra en seaming järn över bandet och täta sömmarna tillsammans.

•Trimma kanterna. Först ange ett matta tack verktyg över tack remsorna på mattan och peka på den för att ställa in mattan på nubb. Sedan trim längs väggen med en matta Kantskärare, och tuck den överblivna nap under med metall NAP-verktyg. Fortsätt med detta på varje vägg att avsluta installationen.