Hur man byter gräsmattor med STENPLATTA & marktäckande

Hur man byter gräsmattor med STENPLATTA & marktäckande

Ersätta din gräsmatta med en STENPLATTA yta och marktäckande minskar underhållet och ger ett attraktivt område för middagar eller avkoppling utanför. Marktäckande beskriver lågväxande växter som förhindra erosion, behålla fukt och spred sig snabbt. STENPLATTA kommer i olika former och naturliga färger som kompletterar marktäckande lummiga utseende.

Instruktioner

•Identify området där du vill ersätta gräset med marktäckare och trädgårdsplattor. Sätt in trä stakes i de fyra hörnen av webbplatsen uteplats och sträcka ett snöre runt insatserna att beskriva området. Använda liggande färg för att markera de områden som du tänker plantera marktäckande.

•Ta bort gräs och andra tillväxt från uteplatsen plats och hålla gräva tills ytan är 8 inches djupt. Platta marken med en hand tamper och förlägger landskapet tyg över smutsa.

•Installera trä, metall eller sten bård runt gränsen till webbplatsen uteplats. Om du använder färdiga kantning material, spikar enhet 10-tums spik genom kantning facken att säkra det till marken.

•Shovel ca 6 inches av grus över landskapet tyget och Använd en 2-gånger-4 att släta grus och skapa en liten lutning för att leda vatten avrinning från hemmet. Sprida grov sand över grus och jämna det jämnt.

•Ställ in trädgårdsplattor början på en hörna och tryck dem ut i sanden. Lämna konsekvent avstånd på alla sidor av stenarna och Använd en vattennivå för att kontrollera att ytan är jämn.

•Pour fina sand över trädgårdsplattor och packa sanden mellan utrymmen tills fogarna är fyllda.

•Ta bort alla ogräs och stenar från de områden där du vill lägga till marktäckande och ungefär 3 inches av kompost att berika jorden med goda bakterier.

•Använd en spridare eller spridning marktäckande frön för hand för att täcka hela plantering platsen. Placera ett tunt lager av halm över fröna att hålla dem fuktiga. Vatten området enligt Skötselråd medföljer frön.