Hur man byter gamla telefonledningarna

Metall telefonledningarna har använts sedan uppfinningen av ringa, och fortfarande används i 2000-talet. Den kemiska makeupen av de flesta metaller kan dock för oxidation, vilket i sin tur försämrar möjligheten för telefonledningarna att bära en elektrisk signal.

Eftersom många byggnader utnyttja flush-monterad telefon uttag, är telefonledningarna vanligtvis installerad inuti en vägg, där det är svårt att avlägsna och ersätta. En byggnad har ibland, ingen telefon kopplingsschema alls. Denna artikel kommer att diskutera hur man byter gamla telefonledningarna genom att installera nya telefonledningarna i dess ställe.

Instruktioner

•Öppna vägg phone-uttaget genom att skruva loss fästskruven och dra isär stödplåten från locket. Installera telefonjacket uppbackning plattan på väggen med skruvar i telefon jack paketet.

•Sätt raceway på nivån telefon jack i väggen, med hjälp av skruvar och en skruvmejsel. Om mer än en del av raceway behövs för att slutföra en tråd kanal från telefon service avgränsningen eller annan splice punkt, bifoga så många delar som krävs för att fullborda en tråd kanal. Om den sista delen av tråd kanalen måste vara mindre än fem fot lång tid att ansluta till splice poängen, trim som nödvändigt med metall fräsar, så att kanalen är klar.

•Strip i slutet av telefon kabel så att de interna kablarna utsätts med ungefär två inches. Remsa varje enskild tråd av ½ tum av isolering och Anslut varje tråd till terminalen på telefonjacket bakningen plattan. Varje terminal är märkt för att visa hur man fäster vid terminalen ("röd" för den röda sladden, "Grön" för grön kabel, etc.).

•Byt ut telefonen jack locket och köra telefonkabeln från uttaget till splice punkt, och se till att infoga kabeln i telefon tråd kanalen. Klipp telefonkabeln så att det finns minst fyra inches slack på skarv peka.

•Strip telefon kabel kommer ut av tråd kanal, så att interna kablar utsätts med ungefär två inches. Remsan varje enskild tråd av ½ tum av isolering. Om ledningar detta jack direkt till den avgränsning plats, Anslut varje tråd till rätt märkt terminaler ("röd" för den röda sladden, "Grön" för grön kabel, etc.).

Om skarvning till en befintliga wire, skarva varje tråd till motsvarande färg (grön kabel till grön kabel, röd tråd till röda tråd, etc.), med hjälp av tråd riggare.

•Installera täcka kanalen över bas kanal raceway. Trim, efter behov, med metall klippaggregatet.