Hur man byter gamla fönster med ny Vinyl med fenor

Gamla fönster kan vara dragiga och kostar pengar i hem värme och kyla. Du kan öka din energieffektivitet och övergripande utseendet på ditt hem genom att ersätta gamla fönster med nya vinyl fönster. Många vinyl fönster har fenor för enkel installation. Fenor lagen som trim för fönstret och också göra det möjligt för enkel installation på utsidan av hemmet. Du kan ersätta din gamla windows som gör det själv projekt.

Instruktioner

• Betyg längs sömmarna i invändiga fönstret trim kring den gamla fönster med en mattkniv. Detta kommer att bryta förseglingen färg så att du kan enkelt ta bort fönster trim.

•För på bladet av den små platt bar under varje längd i fönstret trim och bända upp varje del av trim. Ta försiktigt bort varje trim ombord från fönstret öppningen. Ta bort alla herrelösa naglar som var kvar i fönstret öppnas med hjälp av en spik avdragare. Försiktigt ta bort övre och nedre fönstret skärp och Ställ dem åt sidan.

•Saw längs varje sida av fönstret gamla mellan fönsterkarmen och den grova öppna från toppen till botten med ett återgående såg. Såg genom centrum av fönsterbrädan att klippa det i hälften med tigersåg. Dra i på sidorna av fönsterkarmen och ta försiktigt bort den från grov öppningen.

•Ta bort alla spikar som kan ha varit kvar i ruffen öppning med en spik avdragare. Pensla ut grov öppning med en butik borste.

•Kapa utanför den täta rör spetsen med hjälp av den inbyggda cutter på täta pistol. Punktering tätningen med verktyget punktering på täta pistol. Sätt in täta röret i den täta pistol spetsen först. Applicera en sträng av täta längs tröskeln för den grova öppning med täta pistol.

•Lay shims över tröskeln varje 6 till 8 inches. Pivotera fönstret ersättning i den grova öppna, vilande tröskeln mot tröskeln av grov öppningen. Placera en nivå över toppen av fönsterbrädan ersättning.

•Justera shims tills fönstret vilar nivå. Kör installationen skruvarna som följer med vid fönstret genom hål i tröskeln med en skruv. Kör installationen skruvarna genom hålen i fenorna på utsidan av fönstret till utsidan av huset med hjälp av en skruv pistol.

•Saw shim styrelser jäms med kanten på fönstret med hjälp av en flush trim handsåg. Spray isolering i eventuella luckor mellan fönstret och grov öppningen. Låt skummet att bota över natten. Trimma skummet jäms med fönstret med en mattkniv.

Tips & varningar

  • Hålla en presenning nära till hands när du byter ut ett fönster så att du snabbt kan täcka öppningen vid en regnstorm.
  • Bära ögonskydd när byta windows.