Hur man byter ett eluttag med 3 trådar

Hur man byter ett eluttag med 3 trådar

Eluttag, eller kärl, kan du ansluta en apparat till elektriska ledningar inne i ditt hem. Eluttag i USA kommer i 110-volts med tre kablar: en svart makt tråd, en vit neutral tråd och en grön eller kala grundstötning tråd. Butiker finns i många stilar och färger, men alla butiker arbetar med samma grundläggande principer. När du ersätter en tre tråd eluttag, du koppla befintliga utlopp, sedan följer en enkel färgkodade kablar system. Ersätter ett eluttag är inte en svår uppgift men kräver säkerhetsåtgärder göras säkert och korrekt.

Instruktioner

•Locate huvudsakligen circuit breaker inuti den elektriska panelen och dess Vippomkopplare till sitt "Off" läge. Huvudsakliga kretsbrytaren har de högsta ampere bland alla brytare inne i panelen och oftast har de översta läget.

•Ta bort täcka pläterar skruvarna med en skruvmejsel, sedan dra täckplåten från väggen. Efter bort täckplåten, skruva loss skruvarna som håller eluttaget i väggen. Uttag monteras normalt på en vägg, med skruvarna placeras på toppen och på botten av utlopp. En täcka pläterar är monterad över utloppet för att dölja och skydda kablarna inuti utlopp. Dra utlopp noggrant ur rutan outlet att exponera terminal skruvarna bakom uttaget.

•Ställ in ratten i en multimeter att 120-volt AC utbud och testa utloppet för att se till att det finns ingen mer makt. Håll sonder av multimeter i varje hand och tryck sedan spetsen av svart sonden mot spetsen på den svarta kabeln på utloppet. Tryck på spetsen av röda sonden mot spetsen på den vita kabeln. Multimeter bör inte Visa någon läsning. Lossa terminal skruvarna på baksidan av det befintliga utloppet och ta bort de bifogade ledningarna.

•Håll ett nya eluttag liknande den som du tagit bort tidigare, och lossa varje terminal skruven bakom uttaget. Koppla den svarta kabeln medsols runt mässing terminal skruven. Ansluta den vita kabeln medsols runt silver terminal skruven, och koppla den gröna eller bare tråden runt gröna terminal skruven.

•Tuck kablar in i outlet låda, och montera uttaget på rutan outlet med skruvarna levereras med utlopp. Ersätta det utlopp täcka pläterar. Stäng huvudsakliga circuit breaker inuti den elektriska panelen till dess "På" läge. Anslut en 110-volts apparat i uttaget att testa banan.

Tips & varningar

  • Ersätter ett eluttag är en farlig uppgift. Ring en elektriker om du inte äger kvalificerad utbildning och erfarenhet.
  • Spänningen och ampere klassificering av nya utlopp måste vara samma som grad av elektriska ledningar och brytare.