Hur man byter ett badrum handfat

Ersätter ett badrum handfat är inte svårt i de flesta situationer men kan vara tidskrävande. En diskbänk som är gamla, repiga, flisas eller föråldrade i stil kan ersättas med en ny diskbänk att förbättra och bättre utseende på hela badrummet. Lär dig hur man byter ett badrum handfat på följande sätt.

Instruktioner

•Measure längd, djup och bredd på badrummet sjunker. Mäta måtten på bänkskivan där diskbänken finns. Dubbel kontrollera dessa mätningar innan du köper en ny diskho och ta dem med dig när du väljer en ny diskbänk.

•Koppla bort VVS från den gamla diskhon. Stäng av vattnet till badrummet och testa kranen innan du hanterar VVS. Innan du tar bort P-fällan, placera en hink under det att fånga något vatten. Koppla bort de vatten under kranen.

•Lossa och ta bort någon klipp under diskbänken bifogas till bänkskivan. Använd en mattkniv för att skära några tätningsmedel eller kitt mellan diskhon rim och bänkskivan. Lyft diskbänken från disken.

•Installera kran och avlopp montering i nya vasken. Torka bort eventuella överflödigt kitt från avloppet installationen innan det torkar.

•Använd silikon till den under sidan diskhon RIM. Lägre sjunka in i bänkskivan, var noga med att inte röra silikon överallt men i önskat läge. Tryck på diskhon på plats ordentligt och torka bort all silikon som pressas ut.

•Anslut den vatten linjer och P-fällan på undersidan av diskbänken. Slå på vattnet och testa anslutningarna. Om inga läckor upptäcks, dra åt alla anslutningar och nötter. Om det finns läckor, stänga av vattnet och re-installera anslutningarna.