Hur man byter ett badrum handfat VVS System med krom

Även om PVC-rör är mer användare-användare vänlig, en del människor föredrar diskbänk avlopp VVS med traditionella metall krom röret. Till skillnad från PVC kräver metall krom röret VVS rör knark på trådarna i röret. Pipe knark bidrar till att säkerställa en vattentät försegling och förhindrar läckage på anslutningarna. Chrome pipe kit finns vid renovering centers. Ersätta ett badrum handfat VVS system med krom röret kräver också ett speciellt verktyg att skära ett av rören att passa. Röret kan du skära ett perfekt slut på röret och finns tillgängliga i hemmet förbättring centrerar också.

Instruktioner

Ta bort befintliga badrum Sink VVS

•Öppna diskbänksskåpet dörrar och ta innehållet ur skåpet. Placera en hink under P-fällan att fånga den kvarvarande vatten som är i fällan. P-fällan förhindrar avlopp gas ut ur avloppet och också fångar större objekt innan de huvuddräneringsventilen. Vatten stannar i nedre kurvan för P-fällan.

•Lossa två nötter att säkra P-fällan i väggen diskbänk avlopp och röret från handfatet. Om VVS-systemet är PVC, dra muttrarna för hand. Det är nödvändigt att använda ett par slip-gemensamma tång för att vända nötter om du för närvarande har gamla metallrör.

•Dra upp i P-fällan ner tills sink stuprör är ur P-fällan. Dra Plås från väggen röret, att hålla det lika nivå som möjligt för att hålla de flesta av de kvarvarande vattnet i P-fällan. Placera P-fällan i hinken och flytta skopan ur skåpet.

•Lossa muttern säkra diskbänken vägg röret till huset stuprör kommer ut ur väggen. Handtag diskbänk stuprör ur väggen röret. Ta bort eventuella kvarvarande rörmokare tejp eller pipa knark från trådarna i änden av huset huvudröret med en stel stålborste.

•Vrid muttern säkra stuprör till botten av diskhon avlopp korg moturs och dra röret från handfatet. Om du har en popup-avlopp propp, ta bort röret under popup-kopplingen. Ta inte bort den del som innehåller popup-kopplingen.

Installera Chrome diskhon VVS rör

•Använd pipa knark till trådar av huset huvudsakliga röret kommer ut ur väggen med applikatorn på locket till pipa knark kan. Placera en nöt över varje ände av diskhon VVS röret, med de trådar som pekar mot slutet av röret, och placera komprimeringen brickan över varje slutet av röret.

•Sätt i diskhon VVS röret i huset vägg stuprör. Tråd inte muttern på huset röret vid denna tid. Gälla trådar på slutet av P-fällan som ansluter till diskbänken vägg röret röret knark. Sätt P-fällan över avsluta av diskbänken vägg rör och tråd muttern över trådar på P-fällan tills det är hand tight.

•Placera den motsatta änden av P-fällan under diskhon avlopp. Dra åt muttern säkra diskbänken vägg röret till huset röret tills det är hand tight. Hålla ny chrome handfat avgasröret bredvid handfat P-fällan och popup-drain montering pipe. Göra en markering på slutet av avgasröret så det är 1-tum längre där den möter P-fällan.

•Kapa slutet av avgasröret med en rörsågen. Tillämpa pipa knark på gängorna på slutet av avgasröret. Avgasröret har trådar bara på slutet som ansluter till popup-drain montering pipe. Skjut en komprimering nöt över den motsatta änden av avgasröret.

•Roterbart P-fällan som behövs och infoga icke gängade slutet av avgasröret i P-fällan. Justera röret under diskhon avlopp och tråd avgasröret i popup-montering röret. Dra åt avgasröret och alla säkra nötter en annan två tredjedelar vända med slip-gemensamma tång.