Hur man byter en yttre Metal räcken till trappor

Hur man byter en yttre Metal räcken till trappor

Många yttre trappor utgörs av gjuten betong, vilket gör dem både funktionella och robust. Räcke för dessa trappor är ofta smidesjärn, som fäster ordentligt till trapporna med särskilda murverk hårdvara. Om din metall räcke har försämrats eller rostiga, ersätta den är det bästa alternativet. Ersätta en metall räcke kräver att du tar bort gamla räcket innan du installerar den nya en. Ta bort den gamla maskinvaran är ofta en utmaning, eftersom ankare är oftast Begravda djupt i betongen.

Instruktioner

•Kontrollera botten av metall räcke där det fäster till betongen och leta upp skruvarna som håller den ner. Ta bort skruvarna, med hjälp av en borrmaskin. Om du uppfyller extrema motståndet, kan skruvarna har rostiga till räcket. Spraya dem med en smörjande spray och låt dem sitta i 10 till 15 minuter innan du försöker ta bort dem igen.

•Kontrollera väggen i hemmet där den bakre delen av metall trappan monteras. Leta upp av fästen på denna plats och ta bort skruvarna för dem på samma sätt. Lyft den metall räcke ur vägen.

•Ta bort alla återstående metall stöd inlägg i konkreta trappan av avskärma dem jäms med betong. Pålagda skyddande öga slitage och infoga en skärande blad i en tigersåg. Håller klingan fast på toppen av trappan och skär parallellt med det tills stöd inlägg lossa.

•Look på toppen av konkreta trappan att avgöra om rost fläckar är närvarande. Om rost finns, borsta du kraftfullt betongen med en stålborste tills de försvinner.

•Sätt den nya räcke ovanpå betong trappan 2 inches från sidan kanten. Placera räcket över de föregående hål att dölja dem, om möjligt. Se dock till att skruvhålen på räcket är över solid betong.

•Mark varje skruv hål, med en blyertspenna och ange räcket åt sidan. Sätt lite 1/4-tum-diameter murverk i en borr och skapa en 1-5/8-tums-djupt hål i varje markerad plats.

•Placera nya metall räcke tillbaka på plats, och infoga en korrosionsbeständig murverk skruv i varje skruvhål på räcket, med hjälp av en borrmaskin. Bifoga de vägg fästen till hemmet med mer korrosionsbeständig murverk skruvar eller träskruvar om det inte är tegel eller sten.

•Öppna en balja med betong lapp förening om några gamla hål kvar. Gröp ur några av de lapp förening med en spackel och sprida den över hål att fylla dem.

Tips & varningar

  • Du kan också skydda räcket med murverk ankare. Om du vill infoga dessa, placera spetsen på skruven i hålen på räcket och slog dem ordentligt med en hammare för att driva dem i betong.
  • Om metall räcke monteras på trä trappor, använda en 1/4-tum-diameter trä borr och lag skruvar.