Hur man byter en Square D strömbrytare

Hur man byter en Square D strömbrytare

En Square D brytare kan ibland misslyckas och vägra att växla tillbaka till "På" läge. Om växeln inte kommer att återställas tillbaka till "På" position med alla apparater på krets unplugged och alla lampor släcks, är det dags för en ersättning breaker switch. Kretsbrytaren ersättning bör vara en annan torget D switch fått för samma antal ampere. Heta kabeln ansluts till en skruv terminal och brytaren ansluts till den elektriska panelen.

Instruktioner

•Shut av alla brytare växlar för enskilda kretsar och dubbel brytare för 240 volt kretsar. Stänga av huvudströmbrytaren, som kan vara en större växel ligger över de andra brytare eller en vanlig storlek brytare som är märkt "Main" eller "Main Power."

•Lossa skruvarna på utsidan av brytarens box med en slitsad skruvmejsel. Lyft ur rutan breaker.

•Dra den misslyckade torget D brytaren av panelen för att göra plats för växeln ersätter brytare genom gripande bakändan av växeln på insidan av panelen och dra det mot dig. Dra utsidan slutet av växeln från skena efter insidan slutet är urkopplad.

•Lossa skruven terminalen på torget D brytare med en slitsad skruvmejsel och dra den svarta kabeln ut från mellan terminal klämmorna. Glida den svarta kabeln mellan terminal klämmorna på växeln ersätter brytare. Dra åt terminal skruven ordentligt.

•Skyddslock klämmor på utsidan slutet av nya torget D växla till montageskena. Anslut den baksida änden av växeln brytare till bus bar-kontakten. Sätt tillbaka locket på rutan breaker och dra åt skruvarna. Tur huvudströmmen slår tillbaka på och slår på alla andra brytare växlarna. Kretsbrytaren utbytet är framgångsrik om den nya växeln förblir i till-läge medan lampor och apparater fungerar på banan.

Tips & varningar

  • Bara utbildade elektriska arbetstagare är kvalificerade att ersätta växlar på en elektrisk service panel. Försök inte elektriska arbete utan rätt utbildning.