Hur man byter en saknas asfalt tak singel

Hur man byter en saknas asfalt tak singel

Kraftiga vindar och normalt slitage kan resultera i saknas bältros på ditt tak. Ersätta saknade asfalt tak bältros är en fråga för glidande nya på plats. Ersättning bältros är tillgängliga vid renovering centers och är oftast i 20-pack. Ersätter singel kan vara ridit lite att likna det väderbitna utseendet av befintliga bältros. Det är en bra tid att inspektera alla bältros på ditt tak och göra nödvändiga reparationer.

Instruktioner

•Lay ersätter singel på marken. Blöt en trasa med sprit; gnugga det kraftigt över singel. Skölj singel med vatten från en trädgårdsslang.

•Placera en förlängning stege på sidan av huset nära den saknade klapperstensstränder. Har en vän som håller stegen som du klättra upp till taket med ersättning klapperstensstränder. Flera resor är nödvändig eftersom du måste ha en platt bända bar, hammare och galvaniserad spik på taket med dig.

•Ta bort gammalt spikar där det saknas singel var med platt bända bar. Lyft shingle ovanför den saknade en. Dra de tomma naglarna ut med bända bar.

•För ersätter singel under den övre klapperstensstränder. Rada upp botten av ersättning singel med bottnar i den intilliggande bältros på varje sida.

•Lift längst ner på den övre klapperstensstränder. Säkra den lägre singel med 1 tum galvaniserat takläggning naglar. Plats naglar över skårorna på ersättning klapperstensstränder.