Hur man byter en packning på en dörr tröskel

Hur man byter en packning på en dörr tröskel

Tröskel dörren packning är en av de viktigaste sälarna på en dörr. Inte bara det håller insekter och gnagare kommer in ditt hem, det håller också utkast och väder ute. Dörren tröskel tätning, vanligtvis kallas en sopa, har två till fyra flexibel gummi flänsar som är kopplade till botten av dörren. När denna seal går dåligt, behöver bara tätningen bytas.

Instruktioner

•Sätt i ett par sawhorses utanför och se till att de sätts upp så att dörren kan läggas platt på dem.

•Ta en skruvmejsel och infoga det i botten av stiftet på en av gångjärnen. Använd din hammare till pund på skruvmejseln tvinga hinge pin uppåt och ut ur hing. Upprepa denna process för resten av gångjärnen. Det är viktigt att hålla dörren stängd när du tar bort hing stiften så att dörren eller golv inte är skadad.

•Öppna dörren sakta och plocka och dra det över sidan tas bort från gångjärnen. Ställ dörren på sawhorses. Inspektera tröskel sigill på botten av dörren. Ta bort remsan genom att ta bort skruvarna på undersidan av dörren och glidande tröskel sigill ur kanal som håller den.

•För den nya tröskeln försegla i kanalen och sätt tillbaka skruvarna för att låsa den på plats. Ta bort luckan från sawhorses och ta den tillbaka in i huset.

•Ställ in dörren tillbaka på gångjärnen, infoga det i stängt läge. Sätt tillbaka den dörr gångjärn stift med en hammare för att dunka dem ända tillbaka på plats. Öppna och stänga dörren för att se hur tätningen påverkar driften av dörren. Dörren bör öppna och stäng enkelt.

Tips & varningar

  • Om dörren inte stängs hela vägen när förseglingen är på, justera tröskeln nedåt med en skruvmejsel. Du behöver inte justera det mycket, men viss finjustering kan vara nödvändigt för rätt operation.
  • Posten dörrar kan vara tunga. Om du har rygg utsläppen eller inte bekväm hiss över 75 lbs., behöver du en partner att ta dörren och sätter tillbaka det på.