Hur man byter en möglig tak

Närvaro av fukt i ett tak kan orsaka mögeltillväxt, vilket kan vara en hälsorisk. När källan till fukt har hittats och åtgärdats, måste möglig taket bytas ut. Området påverkas taket innebär ofta gips eller gips konstruktion. Oavsett om det är en liten del av taket eller hela ytan, kan samma grundläggande procedur användas för att ersätta det fuktiga, mögliga tak med nya gips.

Instruktioner

•Ta bort alla möbler från rummet eller område av rummet där taket är repareras. Täcka golvet och eventuella återstående möbler med plastfolie.

•Kapa ut det drabbade området av taket med en mattkniv eller punsch såg. Om hela taket inte ersätts, skär ut avsnittet mögliga lika fyrkantiga som du kan och exponera en tak reglar på båda sidor. Se till att du tar bort alla mögliga och fuktig tak material. Placera tak skräp i en stor soptunna fodrad med entreprenören soppåsar. Slips och ta bort påsar som de är fyllda.

•Rengör av skruvar eller spikar från taket reglarna med en borrmaskin med lite föraren installerat eller en klo hammare. Se till att ytan av reglarna är fria från någon av de gamla tak materialet.

•Measure området repareras om det inte är hela taket. Skär en bit av gips för att passa i delen av taket ersätts, med en mattkniv. Skär drywall på papper sida och en rätskiva för att uppnå en jämn skära.

•Installera drywall på taket med 2-tums eller skruvar och en borrmaskin med lite föraren installerat. Sätt i skruvarna med borren genom gips och i taket reglarna varje 12-16 inches. Köra skruvar tills huvudet är i jämnhöjd med ytan av taket.

•Lay självhäftande drywall tape jämnt över alla sömmar.

•Spread fogmassa på sömmarna med en 6-tums gips kniv. Använda kniven på en låg vinkel på taket att sprida fogmassa och på mer av en vinkel att ta bort det överflödiga gemensamt förening. Täcker hela sömmen men göra gemensamt förening så smidigt som möjligt. Låt den sammansatta torrt i 24 timmar.

•Sand den gemensamma förening med ett gips slipning skärm installeras på en stång sander. Lätt att ta bort åsar, stötar och hög områden av torkade fogmassa. Upprepa den gemensamma förening ansökan med en 10-tums gips kniv och sand igen efter andra lagret torkar. Färg eller konsistens i taket efter dina önskemål.