Hur man byter en inre AC enhet

Hur man byter en inre AC enhet

Luftkonditionering enheter som används för att kyla ett rum. AC inuti enheter är installerade i ditt fönster och blåsa ut kall luft. Om du märker din AC enhet blåser ut varm luft eller ta en extra lång tid att kyla ditt rum, kan AC enheten behöva bytas ut. Du kan också välja att ersätta en äldre enhet med en nyare effektiv energienhet. Det är viktigt att lära sig det korrekta sättet att ersätta en inre AC enhet och också har någon i närheten som kan låna ut en hand som AC-enheter kan vara tunga.

Instruktioner

•Vrid AC enheten av och koppla ur den elektrisk sladden. Ta bort front grillen av enheten. Skjut filtret ut och placera den på sidan. Detta förhindrar att filtret faller ut och blir skadade en ersätter AC enheten.

•Skruva ur skruvarna som säker AC skärm på varje sida till fönstret med hjälp av lämplig skruvmejsel. Placera skruvarna åt sidan och vik skärmarna i AC enhet.

• Håll en stadig hand på enheten, så som det kommer nu att lösa. Med den fria handen, lyft av fönsterrutan av apparaten. AC enheten kan nu tas bort. Lyfta enheten från fönstret och utskjutbar. Placera den på sidan. Kontrollera med din lokala föreskrifter för korrekt avfallshantering.

•Jämna ersättning AC enhet i fönstret. Se nya AC ägarhandboken för den exakta vinkeln som AC enheten ska hänga. Du kanske vill be någon att hjälpa hålla AC enheten på plats som du befästa den.

•Dra skärmen sidorna ur AC enheten och hålla dem på väggen. Säkra skärmarna för att fönstret med de medföljande skruvarna och dra åt med en skruvmejsel. Dra ner fönstret tills det sitter fast på ovansidan av AC enheten. AC enheten har nu ersatts och är klar för användning.