Hur man byter en gammal utomhus kran

Hur man byter en gammal utomhus kran

Du kan ha isär en utomhus kranen bara för att upptäcka att parning komprimering bricka ansiktet var slitna och urkärnade. Eftersom det finns inget enkelt sätt att reparera mässing gjutning, skulle passande en ny bricka vara ett slöseri med tid eftersom kranen fortfarande skulle läcka. Men utomhus kranar är billig och ersätter en är ett relativt lätt jobb som kan göras i mindre än en timme med vanliga verktyg.

Instruktioner

•Shut av vattentillförseln till kranen genom att vrida handtaget på kran avstängning ventilen medurs. Denna ventil ligger i källaren ca två fötter från utomhus kranen.

•Vrid kranen handtag moturs för att tappa ur vattnet.

•Clamp ett par vice grepp tång runt kranen mata röret. Att hålla tången i ena handen och grepp kranen med en justerbar svanhals tång. Skruva loss kranen från röret genom att rotera svanhals tången moturs.

•Rengör alla rörmokare tejp rester från foder rör trådarna med en tråd borste.

•Unwind en kort längd på Teflon rörmokare tejp från spolen. Håll i slutet av bandet mot början av trådarna med tummen. Linda tejpen medurs runt trådarna medan stretching bandet så att det lägger sig i den tråd profilen. Täcka hela längden på tråden med en 1/4-tums överlappande spiral. Håll tummen mot slutet av bandet och sträcka ut den tills det bryter. Jämna ojämna band slutet på trådar.

•Skruva ersättning kranen på Teflon täckt tråd på foder röret för hand så det går. Håll vice grepp tång fortfarande spänns till foder röret i ena handen och Använd svanhals tång för att dra åt kranen. Sluta på sista turn när kran pip är vänd mot marken.

•Öppna vattentillförseln isolerande ventilen genom att vrida handtaget motsols ända. Testa vattnet flödar genom att öppna och stänga kranen två eller tre gånger.