Hur man byter en gamla dörrhandtag

Hur man byter en gamla dörrhandtag

Att välja rätt dörrhandtaget för att ersätta en gammal dörrhandtaget är nästan lika viktigt som själva installationen av det nya handtaget. Dörrbeslag kommer i en mängd olika stilar. Du måste välja en stil som liknar gamla handtaget så inte ändras utseendet på dörren. Viktigare, måste du markera formatmallen för fungera av dörren. Exempelvis har ytterdörr hårdvara låsanordningar, medan inomhus maskinvara inte, såvida det inte är för användning i ett sovrum eller badrum. Medan de flesta lås apparater är en standard storlek, kan äldre dörrar kräva speciellt storlek dörrbeslag för ersättning.

Instruktioner

•Skruva ur dörren handtag från baksidan av dörren. Ta bort de främre och bakre dörrhandtag.

•Var noterar hur döda spärren ser på dörrens kant. Skruva loss den låser pläterar och skjut den gamla döda spärren ut genom dörren.

•För de nya döda spärren på plats. Se till du har spärren placerad på samma sätt som gamla låset var. Skruva fast den.

•Håll nya dörren handtag i position på framsidan och baksidan av dörren. Rada upp skruvarna och säkra dem med skruvmejsel.

•Ta bort gamla anfallare Skyltens dörrpost genom att skruva loss skruvarna. Håll den nya anfallare plattan i position. Om det behövs, Använd en mattkniv för att skära ut mer trä från dörrpost att göra plats för anfallaren plattan. Säkra anfallare plattan i position med skruvar.

Tips & varningar

  • Köpa dörrbeslag för höger eller vänster begagnade dörrar. Om dörrhandtaget till höger som du öppnar dörren mot dig, det är en högra dörren och behöver en högra dörrhandtaget. Ett dörrhandtaget till vänster som du öppnar dörren mot dig är en vänster dörr.