Hur man byter en främre dörrhandtaget på en dörr av metall

Om du vill ersätta ett främre dörrhandtaget eftersom det är sliten, trasig eller helt enkelt för att du vill ändra låset, du behöver bara en skruvmejsel för att göra jobbet. Dörrhandtaget hålen är standard storlekar, så du behöver inte oroa dig att få en ersättning som passar din dörr, som några off-the-shelf ratten kommer att göra. Ersätter ett dörrhandtaget är ett enkelt jobb, eftersom det är bara att dra ut den befintliga knoppen och glidande i det nya. Om du har någonsin ersatt ett dörrhandtaget på en trä dörr, ser du att installera en på en metalldörr följer samma förfarande.

Instruktioner

•Öppna dörren så du kan enkelt komma åt båda sidor om ratten och strike plattan på dörrkarmen.

•Skruva ur två skruvarna på insidan av dörrhandtaget. När skruvarna tas bort, kommer du att kunna dra ut båda sidor av dörrhandtaget.

•Skruva ur de två skruvarna säkra strike plattan att dörrkarmen, sedan försiktigt vicka låsmekanismen tills du kan dra det ut genom dörren.

•Installera nytt låsmekanismen av trycka den genom hålet i dörrkarmen. Pålagda strike plattan och dra åt de två skruvarna.

•Sätt de inre och yttre delarna av dörrhandtaget till dörrhandtaget hål och rada upp skruvhålen, sedan dra åt skruvarna på insidan av dörrhandtaget tills vredet sitter ordentligt på plats. För detta steg hjälper det för att ha någon annan håll ändarna på dörrhandtaget medan du dra åt skruvarna.

Tips & varningar

  • Några dörrhandtag har skruvarna som håller den i dolda bakom en frontplåt. Om du tittar på insidan av vredet och inte ser några skruvar, Kil en flat skruvmejsel mellan framsidan ratten och dörren för att få bort det och utsätta skruvarna.
  • Om nya dörrhandtaget är samma modell som den gamla ratten och låsmekanismen är i god form, kan du spara lite tid genom att lämna gamla låsmekanismen och strike plattan på plats och endast ersätta ratten själv.