Hur man byter en elektrisk Ballast

Hur man byter en elektrisk Ballast

Ersätta en elektrisk ballast reparerar ofta elarmaturer som en fluorescerande ljus. Dessa typer av lampor används ofta i kök och på kontoret. Den elektriska ballasten fungerar som en spänning och nuvarande regulator. De behövs när en elektrisk devise inte har nog, eller alla, motstånd att reglera elektriska strömflödet. Utan en barlast, skulle nuvarande öka tills den når en oacceptabel nivå. Ersätta en felaktig ballast är billigare än ersätter hela fixturen.

Instruktioner

•Aktivera fixturen som behöver repareras. Korrekt kretsbrytaren bör märkas på ett klistermärke i kretsbrytaren box dörren. Flip brytare från på till off. Armaturen bör ha inaktiverat. Om armaturen inte har avstängd måste du vända de andra brytare till läge off, en i taget, tills du hittar rätta.

•Förstärkning tillgång till ballast kupé. Ta bort lysrörslampor och tillgång täcka pläterar. Täckplåten tillgång hålls ofta på plats med en skruv. När skruven har tagits bort, skjut den andra sidan av åtkomstluckan ur sin hållare.

•Ta bort wire nötter. Dra tråd nötter ner så att de inte vidrör något eller varandra. Noggrant tvinnas wire nötter. Vid inte Blank tråd.

•Dubbelt-kontroll för att kontrollera att el till reaktorn är avstängd. Använda en voltmeter för detta. Placera en bly mot de kala koppartråden (jordledning) eller ett jordat hölje. Placera den andra ledningen mot den utsatta delen av en isolerad ledare. Kolla voltmetern. Gör detta för varje isolerad ledare.

•Ta bort ballasten. Markera varje tråd för framtida referens. Maskeringstejp fungerar bra för detta. Ett klistermärke på ballasten kommer att ange vilken färg tråd är hett, som är neutral och vilken sida som är belastningen. Ibland varma och neutrala kablar kallas helt enkelt "line" och är utbytbara.

•Untwist alla uppsättningar av ledningar. I vissa fall hålls en jordledning på plats med en skruv. Ta bort skruvarna eller tillbehöret klipp som håller barlasten i dess hölje med en skruvmejsel.

•Installera nya ballasten i fixturen. Använd skruvar eller tillbehöret klipp som du bort tidigare för att skydda det på plats.

• Anslut trådarna i deras rätta plats. Om den nya ballasten har en grön jord kabeln som kommer från det, vrid två marken trådarna tillsammans med en wire nut, annars kopplas en jordledning till huset med en skruv. Använda dekalen på den nya ballast att identifiera vilka kablar är varm, neutral och laddar. Matcha dessa ledningar till de som är märkta med maskeringstejp. Använda wire nötter för att låsa korrekt trådarna tillsammans.

•REINSTALL täckplattan och lysrörslampor.

Tips & varningar

  • Inaktivera el till ballasten på rutan kretsbrytaren inte en vägg strömbrytare. Om växeln var kabelansluten felaktigt då den neutrala ben kunde sidan kopplas. Om detta är kommer fallet El att närvara vid ballasten när effektbrytaren är på.