Hur man byter en aluminium enda Hung fönster

Ersätta en gammal aluminium-inramade fönster med energieffektiva fönster kan ge kostnadsbesparingar samt en frisk design boost till ditt hem. Ta bort aluminiumfönster är en uppgift som ibland kräver tålamod men kan göras av en skicklig DIYer med några verktyg och tid. Kontrollera att du har din nya ersättande fönster redo för installation innan du börjar på borttagningen av gammalt. Beroende på storleken på fönstret eller windows vara bytas, bör det här jobbet ta mellan fyra och åtta timmar att slutföra.

Instruktioner

•Skruva ur aluminium ram skruvar med borr från översta sidor och sill på fönsterkarmen aluminium. Kör en kniv eller rakblad runt kanten av ramen och tröskeln att bryta färg tätning och skär igenom alla rörgenomföringar som har byggt upp genom åren. Använd den tunna kanten av mejsel eller liten kofot för att lossa fönsterkarmen från öppningen. Att patient och ihållande här. Det kan ta ett tag att lossa fönstret; bara fortsätta att arbeta på alla sidor.

•Lay ett nät av maskeringstejp över fönsterglas, placera en gammal filt över glaset och bryta fönstret med en klubba eller hammare. Rensa bort alla glaset från ramen. Utan att glaset på plats, kommer du att kunna greppa, vrida och dra ramen lös lättare. Ta bort den gamla aluminiumram och eventuellt skräp.

•Inspect grov öppning för stabilitet och någon sticker ut spikar eller skruvar. Patch någon yttre stuckatur eller invändig gips förflyttade med rivningen. Kör en sträng silikon fogtätning runt grov fönsterkarmen om inte detta motsägs av den projektorns installation specifikationer som kom med ditt fönster.

•Sätt fönster församlingen till grov öppning och kontrollera för plumb och nivå. Använda trä shims som behövs för att göra. Spika fönstret till grov ram genom bifogade flänsen med galvaniserad spik.

•Köra en pärla av tätning runt fönster kanten där den möter grov stomme och fäster den trim gjutning i enlighet med tillverkarens anvisningar.