Hur man byter däck rören på en vristen Jogging Stroller

Hur man byter däck rören på en vristen Jogging Stroller

Vristen Jogging Barnvagnar är lätt att driva eftersom de är balanserade väl, är lätta och har pneumatiska (air-upp) däck istället för hårt gummidäck. Platt däck från punkteringar är sällsynta eftersom däcken är fjädrande och stöder inte mycket vikt. Blowouts från över inflationen och läckor från nedskärningar i det inre röret ventilspindeln på grund av lufttryck är vanligare. När en platt händer, kan röret ändras ganska snabbt och enkelt. Följ dessa steg för att fixa lägenheten och komma tillbaka på vägen.

Instruktioner

•Ta bort hjulet om främre däcket är platt. Vänd snabbkopplingen baxa tillbaka till lossa hjulet. Sprida gaffeln något och dra hjulet från gaffeln. Lämna bakhjulen på vristen barnvagn om en av dem är platt. Vända vagnen på sin sida så det är lättare att nå hjulet.

•Tryck ner på ventilspindeln låta resten av luften ur röret. Arbeta en av däck spakarna, böjda sida upp, mellan fälgen och däcksidorna. Infoga en andra däck hävstång på samma sätt, 3 eller 4 inches från först.

•Tryck båda tryckluftbromssystem mot mitten av hjulet för att lyfta pärlan från rim. Ta bort en spak och infoga det några inches längre ned, upprepa processen tills kornet är lös. När det är, skjut en spak längs pärlan tills halva däcket är fälgen.

•Tryck på ventilspindeln att lossa den från rim, dra sedan röret ut. Köra fingrarna lätt längs insidan av däcket och känner för något som kan orsaka en punktering. Vara säker på att inga ekrar sticker ut genom rim remsa. Om så är fallet, lämna dem så att de inte kan punktera det nya röret.

•Inflate det nya röret precis tillräckligt för att ge det en rund form. Stoppa in röret i däcket och justera ventilspindeln med hålet i fälgen och tryck in det mesta av vägen genom, att se till att det är rakt.

•Placera däcksidorna tillbaka över kanten för hand. Om du måste använda däck spakar, vara noga med att inte punktera röret.

•Inflate däcket till det tryck som rekommenderas på däcksidan. Kornet ska sitta jämnt hela vägen runt. Om det inte är, tömma däcket och åter blåsa upp det. Lufttrycket hjälper den plats ordentligt. Skruva på valve cap.

•Placera framhjulet tillbaka i gaffeln. Centrerar hjulet i gaffel och push snabbkoppling spaken tillbaka så att nötterna är tätt mot gaffel dropouts.