Hur man byter botten skärp i Vinyl dubbel - Hung fönster

Hur man byter botten skärp i Vinyl dubbel - Hung fönster

En dubbel - hung fönster har en övre och nedre skärp som fungerar oberoende av varandra, så att ventilationen av rummet från toppen eller botten av fönstret öppnas. Denna typ av fönster är lätt att ren från insidan av byggnaden, vilket kan vara praktiskt när det finns ingen tillgång till fönstret från utsidan. Vinyl fönster är också energieffektiv sedan fönstret och skärp ramar är tillverkade av solid vinyl, vilket inte är en bra ledare av värme eller kyla. Ersätta en skadad vinyl fönster skärp med inga verktyg på bara några minuter.

Instruktioner

•Unlock fönstret och höja lägre skärp några inches i ramen.

•Frigör den övre delen av bågen från ramen genom att dra det mot dig. Observera att vissa bågar har release knappar på var sida om toppen av bågen som måste skjutas mot mitten av fönstret för att kunna dra upp på bågen ur fönsterkarmen.

•Vrid skärp nedåt tills den är vinkelrät mot fönsterkarmen. Ta upp ena sidan av bågen tills det klarnar fönsterkarmen.

•Höj andra sidan av bågen samtidigt som du drar det något från fönsterkarmen. Ta bort skärp från ramen och placera den på en säker plats att undvika brott.

•Installera din ersättning båge tillbaka till fönsterkarmen genom att se på utsidan av fönstret vänd utåt och att placera tapp längst ner på ena sidan av bågen i fönsterkarmen spåra i vinkel.

•Lägre andra sidan av bågen, att se till att den andra pivot går in i fönsterkarmen spåra på motsatt sida av fönstret. Tryck upp i bågen i fönsterkarmen tills det låses på plats. Höja och sänka skärp i ramen för att se till att det fungerar smidigt. Nära skärp och låsa fönstret om så önskas.