Hur man byter Baseboard täcker

Bottenplatta värmare täcker ofta blir bucklig och smutsiga långt innan värmaren behöver bytas. I det här fallet är det mer praktiskt att ersätta bara omslaget istället för hela värmaren. Nya överdrag finns både online och på din lokala hem reparation butik. Utbytet är så enkel även en oerfaren hemmafixare husägare kan genomföra detta projekt. Innan du köper en ersättare, Mät den gamla skalet mått så du är säker på att det nya omslaget passar.

Instruktioner

•Ta bort de gamla gavlar på vardera änden av den gamla bottenplatta värmaren täcka. Gavlar är vanligtvis inte hålls på plats av något. Förstå framsidan med båda händerna. Placera fingrarna under den täcka nedre läppen. Försiktigt lyfta locket och ställ det åt sidan.

•Sätt i ett återgående sågklinga mellan den täcka Bakst och väggen. Använd en trä shims till lyft fram lite, om det behövs. Kör den återgående sågklinga ner längden på aggregatets baseboard bakstycket att skära igenom alla naglarna håller det på plats.

•Dra spjället rakt upp och bort från klippen säkra den på plats. Spjället är den bit som svänger upp och ned och ligger över baseboard värme elementet.

•Håll värmeelementet upp med en hand. Håll en platt-head skruvmejsel i andra hand och placera den mellan bakstycke och botten av klippen under elementet. Använd skruvmejseln för att bända upp bakstycket ur klippen. Dra tillbaka bakstycket ut bakom elementet när den är fri från varje klipp.

•Locate väggen dubbar bakom värmeelement med en regeldetektor. Lyfta värmeelementet upp något och skjut de medföljande hängare bakom den. Placera den galgar nedre kant under metall rektangeln på elementets fenor så de inte blir skadade.

•För det nya omslaget tillbaka bit bakom elementet. Krok omslagets baksida överläppen på galgar. Tryck på Bakst underläpp på galgar. Säkra bottenplatta till väggreglar skruvarna gips. Använd en borr och Phillips-head borr för att köra skruvarna genom locket och in i reglarna.

 rad upp klippen på spjället 's baksida med galgar. Tryck spjället till snapin klippen på plats. Kopplingsklämma den främre luckan överläppen på galgar och Skjut ner till snapin nedre läppen på plats. Skjut gavlar på vardera änden av det nya bottenplatta värmare omslaget.

Tips & varningar

  • Använd din vakuum slang fastsättning till ta bort damm från värmeelementet medan gamla locket är avstängd.