Hur man byter asfalt Ridge Caps

Hur man byter asfalt Ridge Caps

Asfalt ridge caps är bältros som täcker de högsta punkterna i ditt tak att skydda raden ridge från vatten sipprar in din bältros. Asfalten klapperstensstränder tak installera från botten till toppen, med varje kurs överlappande den tidigare att kasta vatten ner och utanför kanterna på taket. Den gemensamma jordbrukspolitiken ridge tjänar samma syfte, ett extra lager av asfalt att kasta vatten från toppen av taket. Ridge caps utan tak cement på kanterna kommer så småningom dra upp i kraftiga vindar, lossa och flyga iväg ditt hus. Korrekt installera nya ridge caps skyddar ditt tak från vatten.

Instruktioner

•Placera en stege bredvid huset och klättra på taket. Använd en klo hammare för att dra naglar av gammal asfalt ridge cap bältros som finns kvar på taket. Ta bort alla gamla ridge cap bältros.

•Placera en ny asfalt ridge cap singel i ena änden av åsen med sitt centrum i åsen Center på den högsta punkten. Böj varje sida av den gemensamma jordbrukspolitiken ridge över varje sida av singel. Spika en 3-tums takläggning spiken ca 5½ inches från exponerade slutet av den gemensamma jordbrukspolitiken på varje sida. Placera en annan spik ca 1 tum från den nedre kanten av den gemensamma jordbrukspolitiken.

•Lift upp vänster och höger nedre kant av den gemensamma jordbrukspolitiken klapperstensstränder. Tillämpa takläggning cement under varje kant med en murslev och tryck på varje kant ner på taket.

•Placera en andra ridge cap singel ovanpå den första en med en överlappning av 5 inches. Detta är samma avstånd som bältros på ditt tak. Spika det på plats som du spikade först. Gäller takläggning sammansatta på undersidan av överlappande kanter som på den första ridge cap klapperstensstränder.

•Upprepa denna process, att lägga till ytterligare tak tak bältros tills du kommer till den motsatta änden av linjen ridge.

•Kapa någon överskott av den sista taket cap singel med en mattkniv så det är samma längd som bältros undertill. Limma botten av den sista taket cap singel på bältros under med takläggning cement.

Tips & varningar

  • Det är bäst att ta bort alla ridge cap bältros på ditt hem om några saknas och byta ut dem på en gång.
  • Takläggning cement håller tak tak bältros tight på bältros under förhindrar att vinden blåser dem.