Hur man bygger VVS ledningar

Hur man bygger VVS ledningar

Att göra din egen VVS kanalsystemet är en process som involverar metall tillverkning maskiner, samt kunskap om hur man tryggt använda maskinerna. Även om många storlekar och former av kanaler säljs på hem förbättring butiker, är det ibland nödvändigt att gör din egen, särskilt om du har en unik storlek eller ansökan om kanalsystemet. Ofta, har VVS företagen en uppsättning utbildade anställda som gör den kanalsystemet som de behöver.

Instruktioner

•Mark avslutade längd och bredd som behövs för en rektangulär kanal på plåt. Lägg till 1 ¼ tum till varumärket bredd. Denna extra 1 1/4 inches är böjd och låst tillsammans senare.

•Mark var att böja plåt för varje sida av kanalen. Till exempel, om du behöver en bit silvertejp 6 av 4 inches, du skulle har märken för en böj på 1-tums varumärket, då en mark på 6 inches, sedan 4 inches, sedan 6 inches, då 4 inches, sedan ¼ tum.

•Kapa metallen som längd första. Sätt metallen i skjuvning och rada upp märket med bladet. Låses metall på plats och avskurna vad du inte behöver.

•Sätt metallen i den låsa tidigare. Skjut in kanten med extra 1-tums mätning i den förra. Aktivera maskinen. Ta bort metall och gå på till avbrottet till gör böjar.

•För metallen in i paus och linje upp märken för den första böjen. Ställ maskinen för en 90 graders böj och aktivera maskinen. Upprepa detta tills alla böjar är gjorda och du har bildat en rektangel.

•För den extra ¼ tum av metall till lås som gjordes tidigare. Dunka trumman med en plåt hammare att stänga låset och säkra skarv av trumman.